2008-01-21

Musik

Om någon skulle fråga mig vilken musik jag gillar skulle jag nog inte kunna svara. Jag gillar så mycket, i alla genrer. Jag dras väl kanske mest åt det pop/rockiga hållet men har även stor behållning av det mesta som teensen spelar. Musik är en stor del av mitt liv och har alltid varit. Melodislingor som fastnar men framför allt texter. Jag har många favvislåtar som hängt med genom tiderna. Dom jag aldrig ledsnar på. Och jag anser fortfarande att Ratata´s Försent är den bästa hjärtesorgs och separationslåt som gjorts. Ska delge er texten någon gång. Bästa bandet just nu är väl ändå fjåårtisens rockband Insidee där hon sjunger. När jag hör min fjååårtis klämma i med Still haven´t found eller någon Green day låt ja då gråter jag så det skvalar. Ha ha ha! Pinsammaste morsan i Närke!

Hur som helst i morse spelades denna kanonlåt på radion och jag poppade högt och skriksjöng med inne i huvudet. Vågar inte sjunga högt när jag kör bil av risk för att köra av vägen men håll tillgodo alla!

4 kommentarer:

Anonym sa...

När jag växte upp var man antingen synthare eller hårdrockare. Det fanns inget annat. Nu är jag allätare med då var det bara kosher som gällde.

Anonym sa...

Magnus: Jag var ambivalent redan som ung och kunde inte bestämma mig.. Gillade allt redan då.

Anonym sa...

Jag gillar mycket, men det blir mest hårdrock och pop. Jazz kan vara lite svårt tycker jag, det är säkert skitkul att spela men inte så intressant att lyssna på.

Anonym sa...

Dr s: Det där med jazz är lustigt: Min dotter är oerhört musikalisk. Redan när hon var litet glin ca 3år så gillade hon jazz. Jag tror att hon med sitt musikaliska öra hörde något vi vanliga inte kan uppfatta:-)