2008-01-16

Pendlare

Jag pendlar med bil. Har gjort så sen jag började arbeta efter studenttiden -91. Kör säkert över 2500 mil per år. Det blir en del det. Självkalrt anser jag mig ju vara den bäste av bilförare :-)

Genom åren har jag utvecklat både allergier och ovanor. Jag får svårare och svårare för varje år att acceptera långtradare. (Sorry) Jag klarar inte heller av s.k "försäljarbilförare" dom som har så bråttom att dom kör rakt upp i baken på mig..när jag kör i 110!!! Hetsar för att kunna köra om.. Även bilister med s.k ryckig körning har jag problem med. Ni vet när en bil pendlar mellan 70-100 km i timmen. Gör mig nervös, tror alltid att en sådan bilförare har druckit.

Sen sjunger jag i huvudet när jag kör har jag kommit på.. hur knäpp kan man bli egentligen. I morse kom jag på mig själv med att i tanken nynna på Supertramps "It´s raining again" Undrar vad det kommer sig av:-)

Det läskigaste däremot är att jag har utvecklat den där "hjärnan försvinner någon annanstans sjukan". Jag sätter mig i bilen sätter på radion med intentionen att lyssna på nyheterna. I nästa ögonblick är jag framme på jobbet, ca 20 minuter har gått och jag vet överhuvudtaget inte hur det har gått till.

Tur att jag har en bil som hittar!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Sjunger i huvudet? Jag skriksjunger med i refrängerna...

Anonym sa...

mjoo det händer väl att jag gör så med. Men kl 0715 på morgonen låter det så j-a illa när jag skriksjunger att jag blir rädd att köra av vägen ;-)

Anonym sa...

Det är faktiskt jag som kör bäst!! Jag har haft kortet längst.

Anonym sa...

Sist jag vrålsjöng och vred på volymen så hela bilen skakade körde det ifatt en man och stoppade mig. Det rök om min bil och den skakade.
Joo visst kände jag det men jag trodde det var en dålig inspelning. HAN SOM STOPPADE MIG VAR VÄNLIG OCH BYTTE PUNKTERINGEN!!!!!

Anonym sa...

..hmmm...längst i alla fall..så ofta som du kör vilse :-)