2008-01-03

Äntligen vinter

Vaknar upp till ett vintervitt landskap med snöyra. På väg till jobbet köra alla långsamt på den oplogade vägen med djupa bilspår. Jag fullkomligen älskar det.

Som knott växte jag upp i Norska fjällvärlden. På vintrarna kröp temperaturen ner till -30 grader och snödjupet var alltid minst en meter. Jag antar att alla upplever sin barndoms vintrar så men i mitt fall är det verkligen sant. Jag tror att jag behöver lite vinterkyla för att fungera helt enkelt.

Väl uppe på jobbet (Mitt andra kontor där jag tillbringar 25% av min tid) så ligger det en försenad julklapp från "Tomtemor" på skrivbordet. Ett stort paket med stegräknare, reflexväst och ett kilo chokladpraliner... Ha ha ha.. snacka om dubbelmoral..

Å´andra sidan måste man ju ha lite energi om man ska ut och traska i mörkret...

..och tröst.. för det är tråkigt att banta...

1 kommentar:

Anonym sa...

När man bantar måste man göra det på rätt sätt så att man inte blir dum i huvudet. Man får inte på någotvis få brist på fett i sin kost eftersom kroppen kan reagera som om det var svält och försöker skydda det som är viktigast, hjärnkontoret.
Vid svält skickar kroppen upp så mycket fett den kan till hjärnan och med dit följer alla fettlösliga gifter som kan förstöra hjärnceller.