2008-01-28

Rapport från halta Lotta

Här går en annan och haltar omkring. En rullator skulle nog sitta på sin plats. I min ålder kan man aldrig vara nog försiktig. Efter en natt med smärtor, så jag faktiskt stundom grät, har knäet lugnat ner sig. Det är lite svullet och varmt men gör mycket mindre ont än igår. Har lite feber också av någon underlig anledning. Jag tror själv att jag fått en redig smäll på benhinnan och att det kommer att självläka. Tror inte sjukvården kan göra så mycket mer än att rekomendera vila och antiinflammatoriska medel ett par dagar och det behöver jag inte betala ett par hundra för att höra.

Skulle det försämras det minsta lovar jag att kontakta VC direkt. Största problemet just nu är att jag har svårt att klä på mig och köra bil är helt uteslutet. Annars hade jag nog åkt och jobbat. Men att dyka upp i taxi iförd flanellpyjamas kanske inte är så klokt. Det är väl sånt som går under förargelseväckande beteende.

Nej jag får nog halta omkring härhemma ett par dagar, linda benet och knapra tabletter. Vill ju inte riskera sportlovet i Sälen! Skidåkning är nästan roligare än skytte förstår ni. Men bara nästan :-)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Ja det är ju det jag alltid har sagt, pistolskytte är en lömsk och oberäknelig sport. Ridning däremot..........

Anonym sa...

Förargelsväckande vet jag ju inte... med tanke på hur du beskrivit nattklädseln tidigare här i bloggen. Det låter ju inte så lättklätt. Men det är klart, det tar ju ett tag att bygga upp sin pondus på arbetet igen efter ett sånt tilltag. Även om det gäller flanellpyjamas o raggsockor!

Anonym sa...

"Svanhoppet" eller "framfallet" kom efter tävlingen när hon skulle gå till bilen. Orsaken var en hal trappa. Det var en olycka som hade kunnat ske var som helst och hade ingenting med pistolskyttet att göra.

Anonym sa...

Tack Malte:-)Här på jobbet frågade dom om jag skjutit mig i foten..hrrmm

Har en ovanligt stilig flanellpyjamas..rutig hahhaha