2008-01-16

Förrvirrad

Jaha nu har min förvirrade hjärna slagit till igen. Förra veckan köpte jag lite smått och gott på en klädaffär. Ni vet sådana där livsviktiga tjejsaker som nylons, krämer, smink etc. Jag kom hem och lade påsen ouppackad i sovrummet. I söndags städade och plockade inför kalaset och konstaterade att "här är den påsen med dom sakerna i".

I måndagsmorse var påsen spårlöst försvunnen! Jag har verkligen letat överallt. I linneskåpet, medicinskåpet, skänkar, bokhyllor, skafferi och tvättstuga.. Ja precis överallt, men ingen påse.

Idag efter jobbet var jag hemma en stund och matade katten. Jag kom på att jag kanske skulle ta och slänga lite till pappersinsamlingen. För säkerhets skull kollade jag igenom "papperspåsen" och guess what! Just det! Mitt i påsen ligger självklart en plastpåse full med mina fynd.

Men hur den har kommit dit, ja det är för mig en outgrundlig gåta!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Vi måste nog åka på semester snarast. Det verkar inte gå att vänta till efter sportlovet!

Anonym sa...

Jaaaa tittade just på bussresor, du vet de berömda pensionärsresorna vi är så förtjusta i du och jag. Vad sägs om 9 dagar i Bourgogne? Dricka vin? Eller shopping i Polen? Eller London igen? Prag kan jag men Budapest ser jag gärna igen. Eller så tar vi bilen ner till Tyskland och köper vin.. (Jag bantar därav mitt vinsug) :-)

Anonym sa...

Bantning får igång de mest besynnerliga aktiviteter. Jag var på buggkurs igår kväll, klippte till med två kurser efter varandra. När jag kom hem, genomblöt av svett, eforisk av endorfiner kastade jag i mig fyra mackor och en chokladkaka.

Anonym sa...

Haha, tanterna ska på bussresa ! Är ni typerna som klagar över att det 1)drar 2)är för varmt 3) för kallt och tar ett glas likör för mycket vid kaffet och sen sover med öppna dräglande munnar i bussen. EFTER att ha sjungit "vår busschaufför, vår busschaufför"....

Anonym sa...

Vi sitter högst upp och längst bak och dricker vin,flörtar med busschaufförerna samt skäller ut religösa damer när jag ej får fälla ner ryggstödet. Adrenalinet är på topp. Det kan man kalla en resa det!!

Anonym sa...

Japp, och så utger vi oss för att vara förtidspensionärer:-)