2008-01-19

Godmorgon mitt på dagen

Vaknar upp till ett redigt dundrande på dörren. Jisses vad har hänt nu tänker jag och vinglar upp med hjärtat i halsgropen. Utanför dörren står mor och far och klockan är en bit in på förmiddagen. En effekt av gårdagen antagligen för jag brukar itne sova länge.

Mor och far hade inhandlat allehanda godsaker till frukost och kom med blommor och födelsedagskuvert. Sådana kuvert är alltid välkomna och detta skall bekosta min pensionärsresa till Alcase med bästaste vännen i Maj. Mer om den i en annan blogg.

Jaaa vilken trevlig och rolig kväll vi hade. Vi får allid ett kanonmottagande hos våran favoritindier. Antagligen för att vi äter där med jämna mellanrum. Ostbollar på kronärtsskocka till förrrät och Indisk smörfiskgryta till varmrätt tillsammans med ett par glas gott torrt vitt vin. Balsam för en stressd själ. Finkläder var på och gamgäddan fick oss alla att tappa hakan. Den damen ser vi oftast i keps och militärbrallor på skjutbanan. In kliver en puma! Vilken 40 plus läckerbit! Vad jag förstått nu på förmiddagen hade hon och Bästaste lite senare på aftonen blivit rejält uppvaktade av två skönsjungande tenorer. Vilka tenorer det var förtäljer inte historien men jag behöver knappast vara orolig då den gode Beltran sitter i säkert förvar.

Nu skall den Stora Buppen skjutsas in till stora staden och det innebär pyjamas av:-)

5 kommentarer:

Anonym sa...

Ett misstag att avvika först av alla - sjönsjungande tenorer ! Vem vill inte bli omsvärmad av något sådant ? Men inte typ Beltran förstås, eller typ 1,63 lång, osv. Lite krav har man ju...Mer detaljer vill jag ha !

Anonym sa...

Vill bara meddela att dessa tenorer med sina vackra stämmor tillhör en av stadens mest kända manskörer. Omedelbart efter att du,ynglet och gatuflickan avlägsnat er från puben så stegade dessa herrar fram till vårt bord och visade prov på den aktuella repertoaren

Anonym sa...

Det var en mycket trevlig kväll vi hade... pga dålig planering var ynglet dessvärre tvungen att avvika tidigare än tänkt. Nästa gång ska jag vara kvar till sist! Ingen bristande ork här inte! Tack ska ni ha för trevlig samvaro!

Anonym sa...

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN AMIE! Men alltså - ärdet den 19:e som är din födelsedag? KRam kram från Victoria

Anonym sa...

Vän V: Nej jag fyller den 13é Men då var mor o far bortresta på annat.