2008-01-30

Back in buissness

Tog bilen och haltade iväg i ösregne till arbetsplatsen. Just nu känns det inte som en bra idé men alternativet kommer att vara massa övertidsarbete nästa vecka.

Det är som att välja mellan pest och kolera. Jobba när knäet skrikvärker och jag får svimmningskänslor eller jobba 14 h pass nästa vecka?

Och nej, jag min vrånga idiot har inte varit på någon vårdcentral och jag vill inte ha skäll av någon för det :-) Har ett fantastikst omslag med skenor och fickorna fulla med värktabletter. Fungerar det inte ja då åker jag hem. Inte ens jag är en komplett idiot.

Såg Sanna Kallurs 7.75 lopp igår. Hon flyger som en hind över häckarna fantastiskt att se, kan inte bärga mig till OS i sommar. Är lite besatt av just friidrott och är grymt imponerad över de flesta av våra duktiga utövare. Holm, Kallur, Jeng Klüft och Olsson. Tänk att ett litet land som Sverige har sådana idrottsvärldsstjärnor! Alla stora medaljhopp och trevliga schyssta idrottare. Däremot har jag lite svårt för Thörnblad han är lite av en besserwisser och sånt straffar sig alltid. Emma Green är söt och rar och lagom duktig men någon Kajsaklass tror jag aldrig det blir av henne. Hoppas jag har fel. Kommer sakna Bergkvist under OS, hon slutade lite för tidigt.

Nu ska "experten" ta tag i SFI redovisningen i stället, OS är ju inte förräns i augusti

1 kommentar:

Anonym sa...

Hoppas det går bra idag. Jobba inte över!!