2008-01-22

Korttänkt

Ibland tänker jag inte längre än vad näsan räcker och då jag inte är särskilt långsnokad kan jag stundom vara lite korttänkt. I morse ringde min vän skomakaren och berättade att hennes svåger arbetar på den nyss rånade postterminalen i Göteborg. Jag hade inte hört några nyheter så min nyvakna förvirrade hjärna tänkte bara. "Men jisses så korkat vad är vitsen med att stjäla massa post?" :-)

På tal om Göteborg. När teensen var glin hade vi en diskussion om Franska revolutionen av någon anledning. Vi satt i bilen på väg hem från någonstans och Buppen var väldigt intresserad. Jag förklarade att det var adeln och borgarna som bråkade och att borgarna högg huvudet av adeln. Då hör man förskräckt från dottern i baksätet. Va!!? Gjorde Göteborgarna det?

Läskiga typer dom där Göteborgarna:-)

7 kommentarer:

Anonym sa...

Ja du ju lite korkad på morgonen. Ät lite mer kolhydrater till frukost så ska du se att du får igång tankeverksamheten. Hjärnan behöver det för att kunna fungera,speciellt din hjärna!!!!

Anonym sa...

Ja, jag undrar också vad äter man till frukost när man inte får äta bröd, inte gröt, inte...?
Bacon o ägg kanske? Men då måste man ju gå UPP i tid och stå vid spisen på morron, o så roligt ska vi inte ha det! Inte jag i alla fall.

Anonym sa...

kaffe och äggröra är vad jag får i mig. skulle jag behöva äta gröt på morgonen dog jag..:-)

Anonym sa...

Hör du ynglet, det tar väl inte längre tid att steka ett par ägg än att koka gröt.
Annars kan man äta kokta ägg. Ställ in en timer på både kaffebryggaren och äggkokaren så hinner du med ditt toalettbestyr medan frukosten fixar sig själv.

Anonym sa...

tack malte

Anonym sa...

Gröt som är så gott! Det kokar man dessutom i mikron på två minuter.

Pangbruden sa...

Kära ynglet. Om jag skulle äta gröt blev jag luddig ända ner i hjärnbarken. Min generation är uppväxta på sprit och zingo inte gröt;-)