2008-01-06

Entusiast eller korkad?



Om dagens tävling i Enköping vill jag säga följande: Bläh, skit, kasst, hahahahah, njaaa, så kan det gå.. End of diskussion!

Det enda som verkligen fungerade var dagens absolut svåraste moment. Revolver, 12 s, singel action, utan stödhand. Då pangade jag minsann in 45 poäng. Men det var ju å andra sidan det enda jag verkligen tränat på.

Hur som helst så är man väl en riktig entusiast när man avstår all alkohol på lördagen. Kliver upp tidigt söndagmorgon för att fara 20 mil enkel resa i snöyra. Frivilligt betalar 200 kr för att få tävla mot några av landets bästa skyttar i öppen klass.

Antingen det eller så är man ovanligt korkad.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Man kan väl vara både korkad och entusiast?;)

Anonym sa...

Magnus: Det stämmer nog in på mig.. här tar vi inga enkla vägar i livet inte:-)

Anonym sa...

Kommer osööökt att tänka på hästbranschen, där är vi oxå både korkade och entusiastiska. Tidiga mornar, glad för det lilla, dyr sport etc etc. Apropå, jag fick träffa min favoritpojke i lördags, stiligast och bäst i Örebro är han. Han är dessutom väluppfostrad, vänlig och gör mig glad ! Inte illa. Obviously I´m not talking about men,...hahaha

Anonym sa...

..hm jag hörde rykten om skavsår??? ;-)

Anonym sa...

Skavsår ? INTE - sånt är för amatörer, du har helt enkelt hört fel. Den som möjligen sa nåt sånt är nu förvisad till fjälls för att tänka över sin situation

Anonym sa...

.. ja och läka sina sår.. :-)