2008-01-15

Gaaaaahhhh

Om en person till ringer elller kommer in på mitt kontor och säger "Jag har problem med CSN" skriker jag!!! Det ska väl vara f-n att rensa upp efter gamla kärringar som inte klarade av sitt jobb!!!

Och inte nog med det. Straxt efter att jag skrikit av mig här på bloggen går jag iväg för att i lugn och ro ta en kopp kaffe. Då kommer det in en elev, en vuxen kvinna för jag arbetar på komvux 75%. Hur som helst så vill hon att jag ska resa mig upp gå tillbaka till mitt rum och leta reda på två telefonnummer åt henne. Telefonnr till två klasskamrater som hon var skyldig pengar. En privatsak alltså!! Och jag skulle göra det direkt för hon "ville ju hem"

Men då mina vänner. Min röst var hårdare än västmanländskt arbetarstål när jag meddelade att detta var en privatsak och jag rusar inte iväg från min rast för hennes privata ärenden.

Vad f-n är det för fel på folk?

2 kommentarer:

Anonym sa...

Låter som en del tror att de kan köra med folk hur som helst. Vuxenelever tycks inte alltid vara charmiga...Bra att du sa ifrån !

Anonym sa...

En del vuxna regrederar till något slags ungdomsstadie när de börjar studera.. Dom behöver liksom inte ta eget ansvar längre.. ungefär som om dom börjar om i grundskolan.. ungdomar är många gånger bättre på att ta ansvar..