2008-01-15

Idrottsprestationer

Jamen det blev väl inte så tokigt på idrottsgalan i år. Byggmark, Pärsson och Zlatan. Alla värdiga pristagare. Skidkyttelandslaget herrar däremot.. njaa...då var väl fotbollslandslaget kanske mer värdiga, eller? Jag är inte heller helt överens med juryn om att Klüft gjorde årets prestation. Visst gjorde hon bra ifrån sig men årets prestation vet jag inte om jag tycker att det är. Då gjorde nog Anja en större prestation. 3 VM guld och ett brons med dom förutsättningarna mentalt.

Ni skyttar kan ju göra jämförelsen med att vinna VM guld i fripistol och militärsnabbmatch och sen av bara farten drämma till med ett guld i Skeet eller något. Så stora är faktiskt skillnanderna så nog gjorde hon en prestation alltid.

En annan prestation som gjordes iår men inte nämndes på denna gala var ju när jag och "gäddorna" tog SM-brons i standardpistol. För att inte tala om våra allsvenskaresultat! Oväntade och fantastiskt roliga. SM var skitkul, att få medalj är kanske inte jättesvårt för det är ju inte så många lag med. Men vi presterade på topp i vårt första sportskytte SM och det är inte mentalt enkelt.

Sportskytte består av idel surkärringar så när vi halvvilda fältskyttedamer dök upp strålandes av glädje blev vi snabbt utnämnda till Sm´s gladaste. Jag måste ju berätta om vår hemresa också. Ibland har man lov att vara lite "barnslig". Solen sken så vi cabbade ner och drog iväg till högljudda toner av ZZ-tops La Grange.. Tänk er 3 damer i en sportbil innehållandes pistoler. Det var Thelma och Louise varning på oss då :-) Jaaa jag vet... men det var skitkul!

(Nedan ser ni några bilder, klicka på dom så visas fler)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Ja ´Sprtskytte SM var ju en idrottsprestation om nåt så varför var inte vi bjudna på idrottsgalan :-). Tänk att en vetarangädda tar sin första SM medalj, fast jag har ju så duktiga lagkamrater.

Anonym sa...

Årets lag var vi helt klart!

Anonym sa...

Men det låter trist, pangbruden, att det finns många surkärringar i skyttet. Frågan är, HAR DE KUL ?

Anonym sa...

Jamen i spotskyttet.. I fältskyttet som vi representarar för det mesta (T o m ett annat förbund) Där är det idel galda tanter:-)
Sportskyttet är mer pretentiöst.. du vet OSD..VM etc..Man får inte ens vara klädd hur som helst..