2008-01-20

Sova? Vaddå sova?

Klockan 02:30 var det en tonårsmamma som ilsknade till. Den stora Buppen satt fortfarande framför datorn! Datorförbud kommande dag infördes omedelbart. Allt för att rädda han själ som kan komma att bli ett svammelsurium av ettor och nollor annars. Min stora skräck är spelberoende när det gäller den unge mannen. Sen stör han eftersom hans rum ligger rakt ovanför vårt sovrum. Det knakar och brakar och surrar. Ett ljud värre än KP´s snarkningar.

Innan det hade jag blivit även störd av de andra bråkstakarna i famlijen som hade svårt att sova i stormen. Självklart förstår jag det men i min ålder är nattsömnen välbehövlig för jag blir utmattad som en kråka annars..:-) Har morrat halva morgonen men har veknat för KPs busiga charm och det faktum att jag fick kaffe på sängen..

Kära fru P: Tyvärr är det så här. När de är småmonster får man inte sova för att de är pigga på morgonen Óch när de blivit stora teensvärstingmonster får man inte sova för att de är pigga på natten. Det är nog därför vi har en sjö av moderskärlek att ösa ur men det är inte underligt att man får rynkor och gråa hår:-)

Nu ska vi försöka samla ihop oss och åka ner till skjutbanan en stund, bra att få panga av sig lite ilska. Ett mentalt lugn infaller sig alltid när man kommer dit. Man är helt enkelt tvungen att samla fokus på korn och sikte.Jag har filat på mina kolvar eller rättare sagt så har min käre "caddie" KP gjort det. Nu ska vi prova nytt grepp. Viktiga saker för en Pangbrud.

De där svindyra träbitarna tror jag bestämt förtjänar ett eget inlägg.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Sova!! Vinterkräksjukan har anfallit mig kl.04.00!!

Anonym sa...

Mest synd om dig

Anonym sa...

Jäää... det där känner jag igen. Tonårskillar är helt jäkla fixerade vid datorer.
Ibland blir jag lite oroad.

Anonym sa...

Dr S: Den här gången fattade han själv. Han blev faktiskt lite oroad över att han tappat tidbegreppet. Nyttigt tror jag. Och vi kunde resonera sansat kring det hela.