2008-01-21

Allting jävlas!

Vad är det här för dag egentligen? Stora "nu ska allt jävlas ordentligt dagen "? Människor och deras världar rasar omkring mig. En kollega har fått en hjärtinfarkt, en kompis berättar skräckslaget om en nära vän som fått en knöl i ena bröstet en 30 årig kvinna med småbarn. En bloggkompis har varslats på jobbet. Den stora Buppen har blivit rejält sviken av en av sina bästa vänner och är ett tonårsmonster till vrak. Vad är det som sker?

Hej du däruppe om du nu finns eller någon annan ande eller väsen ta och ställ det här till rätta nu. Det måste vara något glapp i er planering. Se nu till att ni ordnat upp det i morgon för så här vill vi inte ha det!

Skitdag!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Så trist med hemska sjukdomar som smäller till helt nyckfullt. Men lika smärtsamt med sviken vänskap, man lider med sina barn och känner sig hjälplös..

Anonym sa...

Gatuflickan. Ja det är tufft när dom är ledsna. Men det är LH livets hårda skola tyvärr. Tack o lov är det inte den absolut bästa kompisen men ändå.. och han sviker för andra gången på kort tid. Sånt suger! Vad gäller de andra så har jag hört att knölen var godartad tack o lov!