2008-01-18

Och här fanns det jobb att göra


Stapplade in på jobbet kl 08.10 och möts av en katastrofal mängd arbeten som av någon märklig anledning dykt upp igår. Eller så har det legt väl gömt i chefens hjärna tills han samlat på sig så mycket att han bara måste lämna över till mig.

Planering och framförhållning tack! Man kan inte göra 150 saker samtidigt, och man kan inte komma in till mig och säga att 10 stora arbetsuppgifter är lika viktiga och måste alla göras på stört. Vad tror han att jag är, en robot? Nej den gode chefen fick återigen uppfostras, ändra möten och skjuta upp saker. Hoppas han lär sig vad ordet framförhållning betyder. Jag jobbar ogärna över och definitivt inte en fredag. En fredag som på köpet ska ägnas åt damerna.

I afton är det "gäddhippning". På ren svenska innebär det en ypperlig anledning att gå ut utan män. Vi startar på vår favoritindiska restaurang sen blir det väl någon pub eller sportbar. Ser fram emot kvällen. Vet att den blir full av skratt, prata högt i munnen på varandra, dricka gott vitt vin och äta god mat. Och inga friluftskläder på, det lvoar jag, i afton är det finstassen:-)

Nej nu ska jag börja plöja igenom högarna och prioritera vad som är viktigast. Eleverna, migrationsverkets statistik eller förbundets ekonomi?

4 kommentarer:

Anonym sa...

Va ska vi ha finkläderna på då känner vi ju inte igen varandra fast vi får väl använda hörseln så man vet vem som är vem för till kvällen följer inte hörselskydden med. Det är några timmar kvar sen får man åka hem och leta fram de "snygga" kläderna. Vi ses i kväll med vårt bästa humör med.

Anonym sa...

Finstassen ja! Det blir en dejt med strykjärnet innan vi ses. O först har jag en annan dejt... med en liten silvergrå skönhet som jag har längtat efter hela veckan!(o det är INTE George Clooney)
Ses ikväll ladies!

Anonym sa...

Ynglet: aha.. ny bil kanske står på tapeten.. ännu en gäddbil till samlingen:-)

Gammis: Finkläder innebär i vårt fall: Inga kepsar, hörselkåpor, skytteglasögon, kängor och grova armébrallor.

Ses i kväll.. LÄNGTAR!!!!

Anonym sa...

Jag har ett par väldigt fina blå ridbyxor, kan jag ta dom???