2008-01-24

Hjälp



Satte hjärtat i halsgropen när jag öppnade dagens post. 5 tips hur du bäst hjälper din 16 åring att ta körkort! Jag har en 16 åring snart! Som får börja övningsköra! Han är inte ens lintott längre. Han är över 1.80 lång! Han som nyss var min bäbis i sin hoppegunga! Vid vissa åldrar inträffar saker som gör att man vaknar upp ur sin föräldralunk och inser att dom är ikapp snart.

När han började på dagis, fortfarande blöjbarn, hjälpte jag 16 åringar att söka till gymnasiet. Jag vet inte hur många blanketter jag fyllt i och kodat. Många av dom ungdomarna minns jag gott. Det var ju bara ett ögonblick sen. I går skrev jag som förälder under min sons gymnasieansökan, IT-Gymnsasiet. Idag får jag besked om att han får börja övningsköra... i min bil!

Hjälp!

Vart tog min ungdom vägen!

11 kommentarer:

Anonym sa...

Nu slipper du sitta bakom ratten i några år. Stora Buppen behöver ju övningsköra. :o)

Anonym sa...

Malte: Gaaaahhhhhh

Anonym sa...

Sen är det ju Fjårtisens tur.

Anonym sa...

ieeehhhhhhhh Ge dig nu! ;-)

Anonym sa...

Fan, du måste ju vara skitagammal som har en unge som är 16 år..;)

Anonym sa...

ÅHHH , stora Buppen ska få börja köra bil. Hälsa honom från mig!!
Min son tyckte alltid det var otäck när jag skrek och ryckte tag i ratten.Livets hårda skola gjorde dock att han utbildade sig till trafiklärare. Så kan det gå!!

Anonym sa...

Magmnus: Tack för den, nu känns det bättre ;-)

Anonym sa...

Hmmm... ja... varför åldras ungarna egentligen, när inte vi gör det menar jag.

Anonym sa...

Tänk på fördelarna... vi har många roliga pubkvällar kvar framför oss. Tänk vad han ska få sitta uppe o vänta tills du ska hämtas!

Anonym sa...

Ynglet: Utan dig hade jag inte klarat den här helgen! Äntligen något fördelsamt:-)

Anonym sa...

Välkommen till övningskörningsklubben Pangis ! Det är en omvälvande känsla när ens förstfödde plötsligt sitter vid ratten och du bredvid. Igår var de ens lilla bebbe och nu ska de köra bil ! Men "bästaste", rycka i ratten och skrika, det tror inte ens jag att jag gjort (vad än min förstfödde påstår till dig om tillfälle ges...)