2008-02-26

Värstingvecka

Den här veckan tenderar att utveckla sig till en värstingvecka. Det började redan igår med styrelsemöte och vi var inte hemma förräns sent, mycket sent. Idag ska jag fara halva Närke kring både genom jobbet och privat. Kurs i adninistartation av jobbets website idag. Ikväll klubbjobb hos KP till sent därefter hem till teensen. (Vi har 2,5 mil mellan våra hus) I morgon drar vi igång nybörjarkurs och en presentation är på sin plats. Torsdag ska klubbjobbet avslutas och på lördag är vi skjutinstruktörer för att på söndagen fara till Borås tidig morgon och tävla. Natt till tisdag (01.30) anländer två unga brittiska damer. Tills dess ska deras rum och sängar vara iordningställda och mat (även vegetarisk) vara inhandlad. Nästa vecka är fullteckand med deras aktiviteter.

Till på köpet sover jag som en småbarnsförälder dvs uselt pga sjuk, snarkandes KP. Han har tur den mannen att min kärlek är djupare än Marianergraven. :-)

Såna här veckor stänger jag bara av, biter ihop och flyter med. Finns inte så mycket annat att göra.

Nu sticker jag till Laxå!

5 kommentarer:

niinis sa...

Huuu...vilken vecka!!

Duktig du är som kämpar på... fan vad vi kvinnor kan alltså! Jag är så imponerad av vad vi klarar av....finns inget i hela universum som skulle kunna slå vår mångsidighet, vårt stora hjärta och mest vår planeringsförmåga och kampen mot klockan!

Puss min vän och kämpa på.

Anonym sa...

Det är bara att gilla läget gillalalala läget...

Anonym sa...

Herreguuuud!!
Kväv mannen och lägg ut administrationen på på nätet,
sluta tävlingsskjuta, och åk inte till LAXÅ!!!

Anonym sa...

Bästaste: Om jag kväver honom har du ingen elktrisk hjälp att tillgå vid behov..

Anonym sa...

Jag menade inte så bokstavligt!!! En liten dutt med kudden bara,lägg honom i framstupa sidoläge,(det kan han göra själv), han är ju Röda kors utbildad - sen behövs nog massor av nässpray, men inte så han druknar.