2008-02-22

Knallfint

Ja knallfint är ordet för mitt nya kontorsmöbelemang. Riktigt roligt att jobba och jag har varit osedvanligt produktiv.

Märkligt hur lång den här veckan känts trots att jag bara jobbat i 4 dagar.. saggig är ordet jag tänker på. Helgen verkar inte bli annat den heller. Lite skytte i morgon, vinterserien, en kretstävling i fyra omgångar därefter klubbjobb och städning. Har fönster som påminner om Lützendimman. Svabben och kosten ska helt enkelt fram. Måste vara anständigt rent nästnästa vecka när de engelska damerna anländer.

M a o en ordinär svensk medelsvensson helg som kommer att kryddas med TV-shower á la Let´s dance och Melodifestival. Om nu inte KP får för sig att överraska lite vill säga;-)

Undrar om inte det här blev mitt tråkigaste inlägg någonsin... :-)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Kan vara skönt med en lugn helg emellanåt också även om städning inte är så roligt att hålla på med. Vi måste snart kolla av kalendrarna för en fika.

Anonym sa...

Jo det stundar stressigare tider när tävlingssäsongendrar igång på allvar.. då längtar man efter att inget kunna göra:-) Vill fika snart!!! Jag tror inte jag har ditt mob nr längre.. tappade min förra tfn i sjön..Fick en gädda på kroken och blev lite ivrig.. kan du ringa mig?

Buzan sa...

nja...men ditt tråkiga inlägg lättades ju upp med en fin bild ;)