2008-02-23

Rock och opera

Det verkar som om andra chansen blir bättre än själva finalen i år. Är jag för gammal eller rent utav för ung för årets upplaga av melodifestivalen? Christer Sjögren versus Frida.. ääähhuuummm..

Jag tyckte att dagens startfält var bra överlag. Bortsett från Bosniern (Not my taste), Ainbusk(Saggigt)och Frida (Nope)

Eskobars låt gör sig bättre i radioverision, BWO var väl lite förhandsgivna men bra, Caracolas refräng smittande men bäst i kväll tycker jag att Therese Andersson var. Jag har alltid haft en förkärlek för rock blandat med opera. Prince Igor med Sissel K och Warren G. Barcelona med Freddie Mercury och hon feta damen. En rockig verision av "Nattens drottnings aria" gjorde mig heltänd på den låten en gång i forntiden.
Det ni. Det trodde ni inte om eders Pangbrud.

Här ska duschas och tränas höga C så att takfläkten ryker.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Naw! Tack.
Större kroppsligt hoppas jag.
Just nu ser jag ut som en undernärd kvinnokropp, ler inte alls

Anonym sa...

Jag tycker Escobar var sådär men som du skriver säkerligen mycket bättre på skiva. Jag gillar också Rock/Pop-opera men lite lite mindre opera i den där låten så hade den vart bättre. Fredrik Kempe har ju gjort några låtar med lite opera i som jag tycker varit sköna i Schlagervärlden.

Nä, BWO var bäst helt klart.

Anonym sa...

Mattias: Ja BWO och Sanna N verkar vara de enda hyfsade bidragen i årets final.. Andreas Jaghar kommenterat på din blogg men den ska granskas först?? Och läggs inte in?? why?