2008-02-29

Redan vår

29 februari och krokusarna blommar för full utanför mitt fönster på jobbet. Ur led är inte bara tiden utan även vädret.

Lönesamtal med chefen har tagit min morgon. Hur det gick? Ja det visar sig väl i lönekuvertet men jag har höga s.k poäng och vi har en eminent utvecklingsplan för mig så jag känner mig både nöjd och glad.

Glad som en skinande vårsol, ingen dum början på helgen. En helg som går i förberedelsernas tecken. Förberedelser inför kommande englandsbesök. Jag måste klaga lite på dotterns skola. En av tjejerna vet vi ingenting om, bara namnet. Jag har påtalat detta för rektor och han har lovat att se till att info om flickebarnet kommer men inget har hänt. Nonchalant och lite oseriöst. Det rör sig om 14 åriga flickor som knappt varit utanför Hesket Bank och ska resa till villt främmande människor. Det hade varit bra att veta om hon ex är vegetarian eller har några allergier vi ska ta hänsyn till. Jag ogillar nonchalans, i synnerhet när det innebär att oskyldig drabbas.

Söndag tävling ända nere i Borås. En erkänt mycket svår bana. Tokiga jag väljer den före den något behagligare tävlingen i Uppsala som också går på söndag. Jag hänger med KP och han måste ha utmaningar för att göra sitt yttersta. För mig blir det bra träning men jag har inga höga förväntningar. Många figurer med stora förflyttningar och korta skjuttider. Sånt tar år att träna upp. Kul ska det bli i alla fall för det är lika svårt för alla och banan är kul och genuint lagd.

F.ö tycker inte jag att Linda Bengtzing ska vinna melodifestivalen för att hon är söt som en jordgubbe, när Alexander Bard är prålig som en påfågel! :-)

1 kommentar:

Anonym sa...

Vår!!! Här är det härligt väder, solen skiner och jag ska prova glasögon.