2008-02-23

Om mig


Buzan utamanar med lista på 15 sanningar om mig själv.. Jag tror inte jag kommer på 15 sanningar om mig själv. Inget som ni inte redan vet och det jag inte nämnt i bloggen...tro mig.. det vill ni inte veta.

Jag gillar ju skytte, skidåkning och sport av alla slag, har alltid gjort. Jag är snäll och ganska fredlig av mig och har knäpp humor. Mina teens är relativt välartade och bereder mig inga stora bekymmer. Jag älskar och är älskad men lever inte i någon rosa bubbla. Vi träter på varandra vi med ibland. Jag har tillräckligt många nära vänner och en hoper bekanta. Det är få personer som jag ogillar och jag försöker att respektera andra människor som dom är. Jag tror inte man kan ändra på någon annan, bara på sig själv och på hur man uppfattar andra. Sen är jag långsint om jag blir sårad oerhört långsint.. Då blir jag märkligt kall, permafrost.
Men allt det här är väl inget nytt egentligen och beskrivningen passar säkert in på många av oss.

Men nu kom jag på en sak, jag kan handmjölka kor! Ja jag kan sköta en ladugård maskinellet med men jag kan faktiskt handmjölka. Ha hur många av er kan det?

Sen avskyr jag trädgårdsarbete men det ska få ett eget inlägg när våren börjar kräva att man ska ut dit och krafsa igen.. Ryys

Nu ska jag ge min själs älskade kaffe på sängen, han är fortfarande sjuk och har varit uppe flera gånger inatt. Egentligen är det jag som skulle han kaffe på sängen eftersom jag blivit störd när han snorat, hostat och snarkat men sjukast vinner:-)

7 kommentarer:

Buzan sa...

Kul. Handmjölka kor! Nää.. det har jag aldrig prövat på...

Helt korrekt det du säger att man inte kan ändra på andra utan bara hur man själv uppfattar saker. Hade en sån bra jobbcoach för nåt år sen.. jävlar i havet vilken människa.. Hon var helt fantastisk.. Hon sa samma sak.. Och en annan sak hon sa var : Var förändringen du vill ha i ditt liv.. tänkvärt!

*pözz*

Anonym sa...

Med min fantasi tänker jag inte ens gå in på de enorma fördelarna med en tjej som kan handmjölka. Tänker inte gå dit. Vägrar.;)

Anonym sa...

BuZ Den ska jag adoptera. :-)

Magnus: Give it a try:-)

Anonym sa...

Jag kan också handmjölka. Men bara när frugan är gravid...

Anonym sa...

Frippo.. du får lära ut tekniken till brorsan din;-)

Anonym sa...

Så gissa vad bonden gör med mjölkmaskinen när frugan är gravid... Svar längre ned!















Han fikar och hyr in en ersättare tills hon fött och kan mjölka igen, fattar ni väl! Har ni aldrig bott på landet???? ;-)

Anonym sa...

Lasse.. Jag är uppfödd bland kor.. och lever tydligen fortfarande bland höns;-)