2008-02-18

Fördelen med att komma hem är den här tj

Fördelen med att komma hem är den här tjejen. Min vackra kloka självständiga dotter fjååårtisen som inte vill åka skidor längre. Jag saknar henne så som bara en mamma kan längta efter sitt barn. Dvs rakt genom hjärtat in i själen.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Mamma upp i dagen ser jag. Trist med knät, Pangis, men hoppas du blir återställd så det inte är nåt bestående?

Hoppas nu inte "bästaste" rullar runt i spåren för sig själv helt okontrollerat och inte tar sig upp nu när hon är utan tillsyn....Hon har en resa på böljan den blå med mig att tänka på också..

Anonym sa...

Gatuflickan.. såg du filmen när hon kryper på väg TILL afterskin? Jag måste lägga ut den på bloggen, jag har skrattat för en livstid! Saknade dig och Malten!

Anonym sa...

Gud vad skönt det ser ut! Längtar också efter ledigt. Har förresten hört rykten från en säker källa att fjåårtisen skött sig utmärkt på sin prao-plats!

Anonym sa...

Ynglet! Ja fjäll är härligt! Vad kul! Jag hörde hon blev erbjuden sommarjobb men hon var för ung:-( Hon är duktig min jänta

Anonym sa...

Såg en av dina inlägg i form av film där du skrattar hysteriskt och bästaste håller på med nåt skumt. Ser ut som hon har en flaska rom i handen????Men det kan väl inte stämma....

Anonym sa...

Hon försöker åka längd..!!! En annan film försökte jag lägga in när hon kryper på väg TILL agter skin.. :-) Men den raderades.. Messar den till dig..

Anonym sa...

Kryper, detta låter inte som den bästaste jag senast såg svänga sina lurviga i en mans famn i de södra delarna av stan i fredags. Då drack vi kaffe och festis och avstod från wienerbrödet och ägnade oss åt att trampa på manliga fötter (nåväl, i alla fall jag...:-(