2008-02-22

VM

i friidrott närmar sig.. samma vecka som engelska damerna kommer på besök. Men det får dom finna sig i, jag vill inte avstå VM för att vara passupp åt Brittiska teens inte. Dom får helt enkelt klä sig i blågult och hjälpa till med hejaramsorna.

Klüftan skadad.. trist.. Men vi har ju Kallur och Holm plus min nya favorit sen i går kväll. Wissman, vilket lopp killen gjorde! Han såg helt slut ut och hade dom varit tvungna att springa 10 m till hade han inte klarat det. Ser bra ut det här så även utan Klüft och forna tiders Christian Olsson ser jag fram emot ett spännande VM.

Ja jag har förvarnat er, jag är idrottsnördig, otränad men nördig.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jag är sportnörd men VM inomhus på konsiga velodrom banor utan blåst, regn eller sol går bort. Tacka vet jag OS i sommar, då jävlar...

Anonym sa...

Frippo.. är man en äkta sportnörd missar man inte VM inomhus.. det kallas för hädelse! På med tvn ner i soffan och ditt liv berikas..

Anonym sa...

Klart man kollar när Sanna sätter nytt världsrekord. jag vill att man ska köra slägga och spjut på inneVM. Allt för att hålla publiken alert...

Anonym sa...

Magnus: Hur har du uppfostrat din yngre bror egentligen.. missa inomhusVM..! Jag kan inte smälta det:-) Lite slägga och spjut var en rasandes god idé:-)