2008-02-14

Valentine

Detta är dagen D. Dagen vi alltid väntar på och ser fram emot. Dagen då allt kan hända. Dagen som helt och hållet går i kärlekens tecken. Den rosasimmrande dagen när alla våra innersta drömmar om djup kärlek besannas.

Vi ska överösas med kort, sms, och chokladkartonger allt format som hjärtan. Rosor skall sändas med bud eller överlämnas med ljuva leenden. Paket skall innehålla guldsmycken, rosa mobibtelefoner och nallar, ett hav av nallar.

Jag tillhör det lyckliga som alltid uppvaktas och överöses med kärleksbetygelser. Ta tex morgonens samtal vid frukostbordet.

Min kära pojkvän tittade på mig med öm (eller var det road) blick och sa med ljuv (eller kanske fulliskratt) stämma: Du är allt min uggla du. Yrvaken förstod jag inte riktigt innebörden så jag tittade förvånat på honom och utbrast vaaa?? Ja min rugguggla fick jag till svar:

Är inte det kärlek så vet inte jag.

11 kommentarer:

Buzan sa...

*ler* Finns väl inge finare att få höra när man är nyvaken - rugguggla där, hahah ;-)
Sk(r)atta dig lycklig att du får kärlek ÄVEN denna dag. Det finns nog många därute som inte får det TROTS denna dag. Tänker genast på Mauro Scoccos låt - Till de ensamma....


*löv*

niinis sa...

Hahahahaha.....åh vad gulligt!!!

Hoppas du får en underbart härlig dag idag....kraaaaaaaaaaam

Anonym sa...

Jag som trodde han var fiskare inte ornitolog!!

Anonym sa...

Underbart!!

Önskar dig en fantastisk dag. Själv blir det inget speciellt, vi firar inte sånt. Tyvärr måste jag tillägga då det låter så mysigt med alla som byter presenter, går ut o äter ihop osv.

Men men.

Massa kramar /Fru P

Anonym sa...

vir firar väl inte Valentine vi helelr.. vi är lite för gamla, har inte den traditionen. Men nåde mig ocm jag skulle glömma teensen.. och
gott rödvin säger jag inte nej till.

finfin dag alla..här skiner solen!

Kram

Anonym sa...

Ja just det.. min favvis Ratatalåt är Försent.. Vad sägs om : Å allt står i lågor här på sommarens sista dag och vad det är som fått oss hit det vet varken du eller jag. Vi går här i våra tomma rum och söker nån att klandra men det enda som vi vet helt säkert är att vi förlorat varandra! Alltså..tidernas break up låt! :-)

Majsanochmalla sa...

Hallå där "Ruggis"...

Ha en riktigt kärleksfull dag med dina kära..

Pok

Malla & Majsan

Buzan sa...

Glömde ju bort att säga åt dig att ha en bra och lövlig dag-
*löv*

Anonym sa...

Tack mina vackra rucklor (Sonen sa ruckla när han var liten och inte kunde säga rugguggla:-) Löv till er alla!

Anonym sa...

Härligt att vara någons rugguggla!!

Anonym sa...

jasså du har börjat att rugga!
visst låter det bättre med rugguggla än ömsulk.