2008-02-15

Utmaning

När jag går in på bloggtoppen och kollar antal läsare förundras jag av glädje och stolthet! Välkomna alla till min värld! Några av er känner jag irl, några "bloggkänner" jag men de flesta av er är helt okända och anonyma. Nej ni behöver absolut inte röja er och ni är jättevälkomna att bara läsa. Jag har själv några bloggar jag läser (som inte är länkade) varje dag anonymt. De är mina "Hemtillgårdenbloggar". Ni vet jag kanske inte har så mycket gemensamt med bloggaren och kanske inte är så jätteintresserad egentligen men jag kan bara inte låta bli att se hur det går...

Så till utmaningen som jag snott från en av mina "Hemtillgårdenbloggar". Skriv en kommentar, helt ok om den är anonym, om varför du läser min blogg, hur du hittade den, och om du vill, lite om dig själv..typ ålder, ort etc. Jag kanske är din "Hemtillgårdenblogg" och det vore kul att veta eftersom jag är enormt nyfiken av naturen. Alla ni andra ska också skriva om varför ni läser här.. såklart! Ingen utestängd här inte:-)

Så när jag nu på tisdag återigen beträder Närkeslätten ser jag fram emot en mängd meddelanden om hur ni hittade mig! Och varför ni stannade kvar.

Hoppas jag kan, om inte oroa, så i allfall roa er en stund. Tills dess önskar jag alla den bästa av helger!

Eders allra ödmjukaste Pangbrud!

21 kommentarer:

Anonym sa...

Pangis, jag är ingen "Hemtillgården"-bloggare utan förhoppnings vis en du "bloggkänner" men jag vill ändå lämna kommentar om varför jag läser din blogg:

JAG IMPONERAS AV SÅDANA SOM DU. Så när jag läser din blogg blir jag fylld av värme, glädje, kärlek o hopp! Du är cool.

O jag gillar coola människor!

niinis sa...

Jag hittadedig från fru P:s blog, blev nyfiken eftersom du alltid har så fantastiskt glada och BRA kommentarer....

Du vet, en person man blir glad av, en person som gör att man blir nyfiken. Det är sällan jag känner DET för nån....och dom jag gör det för vill jag inte släppa i hela mitt liv!De bloggvänner jag nu fått värnar jag hårt om...dom vill jag aldrig förlora...

Nu har jag pecis "LÄRT KÄNNA" dig men hoppas att jag får läsa och lära känna dig ännu bättre så länge vi orkar blogga!! :)

Kram från Nina

Anonym sa...

Fru P och Niinis.. PUSS KRAM I MASSOR!!! Vad glad jag blev nu!

Anonym sa...

Jag är väl en av de där "bloggkänner" antar jag :) Jag vet ite om det var jag som hitta dig eller du osm hitta mig eller om malla och majsan var iblandade.. men de var de säkert.. De är alltid med på ett hörn.. Som någon så bra sa så läser man för man impas av en sån som dig.. du ger energi.. me like. Stannar så länge jag får och hoppas natulrligtvis att du får ut lika mycket av att läsa hos mig. För det vet jag att du gör, darling! Hare underbart i helgen. Jag är inte ett dugg avis för jag HATAR snö, kyla och annat.. men åka skidor ÄLSKAR jag.. men det var nogh 100 års sen.. så det lär ju inte hända igen ;) *löv*

PS.. jag tänker sno denna idé av dig.. vill ju oxå veta....

Anonym sa...

Buz: Nu gråter jag så jag skvalar av lyca!! Vilka tjejer ni är!! Borde ta med er till fjälls någon gång:-) Lööööv

Anonym sa...

Då jag inte tillhör de hängivna bloggarna så blev jag ju rekomenderad av dig att läsa denna blogg och eftersom "du bestämmer" :-) så löd jag. Efter att ha läst några inlägg så har jag insett att detta roar mig en hel del så jag tänker fortsätta, sen får man ju reda på en del viktiga sker om dig ;-)

Anonym sa...

Gammis: You rule!!! Löööv

Anonym sa...

:-)

Anonym sa...

jag bruker smyläsa här;)/Monica
hittade hit från BUZAN ;)

Anonym sa...

Monica: Välkommen! Vad kul:-)

séra Jónatan sa...

Jag blev tipsad av Lotta att du hade skrivit en väldigt trevlig kommentar om mig på din blogg för tre veckor sedan. Jag fick prestationsångest över det, och lade till din blogg. På den vägen är det.

Jag har en aning om vem pangbruden kan vara, men har aldrig träffat dig.

Sedan dess har jag fått energiska kommentarer på min blogg, men inte varit lika aktiv själv att kommentera, men läser varenda inlägg på Pangbruden (ett för övrigt roligt namn, som i första anblicken ger en antydan om en väldigt självsäker syn sig själv).

Men helt ful är du inte, som man säger i Närke ;)

Anonym sa...

Tack Séra! Du är en man med många nådegåvor framför allt en av de främsta, hur man bäst förgyller en kvinnas dag:-) Vi har nog inte träffats jo kanske lite "ytligt" på bibioteket någon gång. Din trevliga hustru har jag däremot träffat via jobbet. Gillar din blogg! Mycket!

séra Jónatan sa...

Pangbruden: Reveal yourself! Min fru blev väldigt nyfiken och vi kan inte riktigt komma på vem du är. Jag antar att du menar Lekebergs bibliotek, där hon har arbetat?

Anonym sa...

Jag var nämndsekreterare där.. Hon vickade för Lotta när E föddes.. Sen började jag i Kumla och fru Hård kom

Majsanochmalla sa...

Majsan och Malla Här...

2 Stockholmsbönor i sina bästa år!

Malla hitta dig hos Skärgårdsdoktorn... Gillar din stil.. Mycket!

Du är ju den självskrivna 4:de Späjsgörlsmedlemmen...

Pok

Mallahotspäjsbralla

Anonym sa...

Du hittade mig, och så hittade jag dig. Jag stannar kvar för att jag gillar sättet du skriver på och för att du har den goda smaken att läsa min blogg ;)

Anonym sa...

Mina 3 men.. Majsan malla och Magnus.. Ni rockar!!! Och jag tor jag gör mig bäst som sporty spice efter dne här helgen.. eller scary kanske.,.

Anonym sa...

Hej! Har läst din blogg lite på slutet efter att ha sett dig kommentera i Fru P´s blogg. Har inte hunnit läsa så mycket ännu men tycker du verkar vara en klok tjej/mamma/bloggare :)

Anonym sa...

Mattias välkommen hit!!! .. Klok och klok.. varierar kanske men som alla andra så gör jag så gott jag kan och nästan alltid med ett skratt! :-) Kul att se dig, här har sett dig kommntera hos fru P!

Anonym sa...

Jag har varit lite hemligare än vad du varit... Men jag har en pendlande fru, en väldigt duktig skribent till storebror...

Jag smiter in här ibland när tid finns.

Anonym sa...

Välkommen ironic man! :-) Gillar din blogg :-)