2008-02-26

Färdigjobbat för idag

YYYYEEEEESSSS!!!!!! I´m done med det värsta! Det, dvs bokslutet är klart! Inkluderat lagerhållningen och avskrivningar som gick lättare och fortare än beräknat! Gissa om det känns skönt. Helt plötsligt fanns lite tid över den här veckan, inte mycket men alla minutrar är välkomna. Nu ska siffrorna bara läggas in i balans och resultatrapporten, vi är en stor förening med en omsättnmiing på hundratusentals kronor så det är några timmars jobb man får lägga ner varje år. Vår ordförande ska skriva på det sista sen ska rubbet in till våra revisorer för granskning. Om en månad har vi årsmöte så den närmsta veckan jobbas det för högtryck härhemma. KP är sekreterare och jag kassör i föreningen.... ja ni kan ju tänka er själva.

Kursen i hemsideadministration var så kul! Jag älskar att lära mig nya saker och att adminisrera en hemsida på den här nivån i siteweb (Tror det hette så) gav en kick. Sen blev vi bjudan både på lunch och fika och det var ju bara ett oväntat plus i kanten.

Har blivit utmanad av Séra om 5 låtar som betytt mycket för mig. Ska fundera seriöst på vilka jag vill ha med och varför. Musik har alltid haft stor del i mitt liv, vissa låtar har jag redan redovisat här i bloggen. Jag återkommer i frågan.

Nu puss och kram till KP sen far jag hem. Bråkstaken får hosta och snarka själv i natt, jag ska mysa med Teensen.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Gud vilken rolig utmaning. Älskar sånt! Kanske jag norpar lite o skriver om det också... får se...

Kram till min pangis!

Anonym sa...

Du kommer bli utmanad Fru P var så säker! Kram kram