2008-02-08

En panghelg i sikte


Ahh snart vankas helg, nu är det bara eftermiddagskaffe och lite blomvattning kvar. Sen kan pärmar ställas undan och program stängas av.

Helgen ser ut till att kunna bli en riktig panghelg. I afton fredagsmys med KP, gott vin och ostar. Ingen dator eller TV men massa bra musik och prat. Jag misstänker att det blir mycket skytteprat för vi ska tävla på söndag. I morgon ska jag träna sen får det nog bli TV resten av dagen. Vilken underbar TV dag. Skidåkning med Kalla, och Skittskytte-VM under dagen och på aftonen Melodifestival! Som insnöad idrottsnörd med ett Norskt fjällblod som brinner för vintersporter kan det inte bli bättre. Och Melodifestivalen är en kultklassiker jag ogärna missar. Tvätt och städning får låta vänta på sig, det finns fler dagar.

På söndag far en hel hoper från klubben till Uppsala och deras vinterfält. Jag tror vi var 11 föranmälda från klubben och fler dyker nog upp. Utöver det far 4 till Överum. Vi är en av Sveriges största klubbar och även en av Sveriges bästa. Flera av skyttarna har ett flertal individuella och/eller lag SM guld och två av gubbarna har prenmumererat på landslagsplats de senaste 20 åren. (En av dom är min:-) Jag är stolt över att tillhöra det här gänget. Ett gäng som tävlar och tar sin sport på allvar men som även har riktigt kul ihop.

Och Stora Buppen ska med! Så ni får hålla tummarna så håller vi i! :-)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Vet du att för några år sedan så fick jag en attack o skulle börja skjuta! Jag o syrran letade upp skytteklubbar här i närheten o fick nys på några. Längre än så kom vi aldrig.

Synd. Det verkar så himla roligt.

O jag tror att jag har liiiite talang då jag är en jävel på lerduveskytte o prickskytte o dart :-)

Anonym sa...

Fru P, synd du inte bor i örebro med omnejd då skulle jag tagit dig under mina vingars beskydd. Det bästa med skyttte är att du kan hålla på länge, man behöver inte börja i tidig ålder för att bli bra, det påminner mig om golf. De flest tjejr är bättre än kilalrna när de startar.. lite mer mer lyhörda för instruktioner och inte så "pangiga" som grabbarna. Däremot så håller grabbaran ut längre..

Buzan sa...

Nu blev jag sugen ..

Anonym sa...

BuZ. Börja om!!!