2008-02-03

Familjens minsta storfiskare

Minstingens passion i livet är och förblir fiske. Han tycker om andra saker med, film, dator, pyssla gå i prylaffärer, lego och skidåkning. Men passionen är fiske. Han läser fiskejournalen och samlar på wobblers, jiggar, hasplar, rullar och allt vad det heter och han kan allt om det. På sin ev framtida bröllopsresa ska han åka och fiska har han aviserat. Hoppas han får tag på en tjej som går med på det för annars åker han nog själv:-) Han går utan problem upp kl 05.00 på morgonen om det vankas fisketur. Glad som en lärka och mycket förväntansfull får han t o m lätt i sig sin frukost. Synd att skolan inte har fiske på schemat.

Årets första pimpelfångst kom 08.30 i morse en finfin aborre på 3 hg. Det kommer vara en lycklig liten pojke som somnar tidigt ikväll misstänker jag:-)

6 kommentarer:

Anonym sa...

Ja och ibland får även jag bli lycklig för hans fiskefångst!! Hälsa honom att jag har plats i frysen!!!

Anonym sa...

Vilka baddare! (Bägge två..!) ;-)

Anonym sa...

Vilken söt pojke ! Jag tycker vi bussar ihop våra yngsta, han ser som klippt och skuren ut för min yngsta..(dessvärre har hon inte visat nåt större intresse för fiske så bröllopsresan får han nog göra allena)...

Anonym sa...

Gatuflickan: Hon får lära sig:-) Det hinner hon. Han ska ju inte gifta sig än han är ju bara 8 år. :-)

Anonym sa...

Ja nu förstår jag vilken pojke det var (tyckte han såg väl ung ut), trodde det var han med tovningen..

Anonym sa...

Gatuflickan.. Den unge tovaren är över 1.80 lång!!!! Men snart giftasvuxen. Vänlig och omtänksam ser hyfsat bra ut, smart och en djävul på skidåkning. Och jag medföljer som svärmor! :-)