2008-02-23

Krattbrud

Jag avskyr trädgårdarbete, kan inte, vill inte, törs inte. Att behöva utöva detta elände redan i februari finner jag absurt! Det ska finnas snö i metervis i min trädgård i februari. Inte krokusar och snödroppar och dammiga lövrester sen i höstas.

Ur led är tiden alltså har jag krattat de sista resterna från i höstas. KP älsklingen han tog sig an fönstren.. Manligt! Ja jag var inte ironisk nu, en man som putsar mina fönster som inte är i markhöjd ligger bra till hos mig för jag är höjdrädd. Ett dylikt värv anser jag ridderligt!

Nu ska han matas och mutas med munkar för sen väntar pappersinsamlingen.. ;-)

5 kommentarer:

Buzan sa...

Du kan komma över till mig sen när du är klar.. jag har en maasa högar som ska tas bort :)


Du är duktig!

*pözz*

Anonym sa...

Buz: blev inspirerad av dig.. såg fram emot att också bli en krattad heting i sommar;-) Pöss

Anonym sa...

Pangbruden, spana gärna in min blogg.
Jag ska bli större än blondinbella, Schulman och alla dom där fjantarna som bara drar in gratis besökare på billiga provoceringar.
Mina besökare kommer pga min sjuka humor.

Anonym sa...

Ja, kör slut på stackars sjuka P-O bara.... Hostar, nyser, feber och får nte sova på nätterna - se'n är det ut och putsa bara..! Värsta tortyren! Mansplågeri! Omvänd sexism! Upp till kamp alla karlar! Friheten är hotad!

Du borde låta honom koppla av med Sportextra, några folköl som du serverar kalla och nyöppnade så att han slipper anstränga sig och så borde du ställa ned effekten på dammsugaren så att sjuklingen inte blir störd när han anstränger sig och tittar på TV....! ;-)

Anonym sa...

Coach! Han dricker bara starköl...

Andreas.. I´m coming in..:-)