2008-02-20

Virrpannan

Som ni vet efter tidigare blogginlägg så kan ju jag vara lite virrig i skallen ibland. När jag fyllde år för ett tag sen så fick jag ett vackert och innehållsrikt kuvert av mor o far. Jag lade kuvertet på den plats i huset där alla dylika kuvert hamnar. Inlåst och säkert. Barnen har även dom sina kuvert på samma plats tills vi hinner gå till banken. Således fanns både jul och mitt födelsedagskuvert där. När vi skulle åka till Sälen kom stora killen och jag överens om att han skulle betala liftkort en dag. Han skulle ta av sina julpengar. Inte orimligt med tanke på att han både ska till London och Carlifornien ivår och jag är definitivt inte gjord av pengar.

När jag hämtade pengarna så konstaterade jag att det var lite mindre pengar kvar i "mitt" kuvert. Jag tänkte noga efter vad jag kunde ha gjort och kom ihåg att jag betalt nästan 3000:- för service av min gamla bil innan den såldes. Inget att oroa sig över med andra ord. Och det gjorde jag inte heller.

På mitt hemmakontor har jag flera bokhyllor fyllda av härliga böcker att läsa. Där hamnar även lite annat papper av och till så med jämna mellanrum så gör jag ett "pappersröj". I går kväll sorterade jag ut de papper som låg där och mitt i alltihopa fanns ett kuvert med sköna tusenlappar i!!! Jag hade helt enkelt glömt bort att jag lagt dom där. Det kändes som att vinna på lotteri för jag hade inte saknat dom eller känt att dom försvunnit på något sätt. Jag hade helt enkelt mer pengar än jag trodde!

Det är kanske inte så dumt ändå att vara en liten virrpanna:-)

Inga kommentarer: