2008-02-07

Grå grå grå grå

Att jag bloggat om massa gamla roliga minnen denna vecka kan det vara ett tecken på bloggtorka månne? Jag har läst i bloggar att det drabbar oss bloggaddicts av och till. Eller har det helt enkelt varit en ovanligt händelselös vecka. Jag tror på det sistnämnda. Här torkas inget!

Det har varit en ganska grå vecka. Man går upp. Ser sig i spegeln. Får en chock. Försöker bota chocken med kaffe och smink innan man far till arbetsplatsen. Väl där knappar man på din dator i de olika programmen. Jobb..jobb..blogg..jobb..jobb..läsa blogg..jobb..lunch..blogg..jobb..fika..blogg..jobb..blogg..

Hem efter att ha handlat aftonens middagsmat. Väl hemma är det matlagning, plock, torka ur badrum och försöka knö in mer kläder i den av besticklådans orkan infekterade garderoben. Prata med teensen, KP, bästaste vännerna, blogga och därefter godnatt. En vanlig alldaglig grå vecka. Again!

Och till på köpet har det regnat nästan varje dag.

10 kommentarer:

niinis sa...

HUA... precis sådär är det nog. Men som tur är så kan den här vardagen kännas lite annorlunda vissa dagar, nästan som "inte vardag" om du förstår vad jag menar. Det är dessa dagar man lever upp för... eller nåt sånt.

Hmrp... tror jag sovit lite dåligt natt o fortfarande pratar i nattmössan..sorry för att jag smutsade ner här på kommentarerna..

kram :)

Anonym sa...

Niinis du smutsar inte ner, du lyser upp! :-) Ska länka till dig

Buzan sa...

*kommer in och skiner som en sol*

Pangbruden sa...

Buz: Tack, solsken mottages tacksamt:-)

Anonym sa...

Håller med om att det varit en grå vecka. Men så lyses den upp av lite telefonsamtal med trevliga skyttar och att läsa din blogg men nu längtar jag till söndagens utflyckt, det blir en trevlig avslutning på veckan.

Anonym sa...

Gammis Ja Söndag blir en riktig pangdag! Vi är många som ska iväg.. KP maialr ut tid och palts för samåkning

Anonym sa...

NASA har kommit fram till att det regnar i snitt dubbelt så mycket på tisdagar som på söndagar.

Anonym sa...

Malte: Tur vi tävlar på söndagar då;-)

Anonym sa...

Vet inte heller var alla grå dagar kommer ifrån, de kommer i sjok på nåt sätt. Men så kan man gå på O`Learys och ta deras goda spenatsallad och ett glas rödvin med en trevlig kompis en vanlig torsdag som jag gjorde idag, plötsligt blev vardan lite festlig och guldkantad!

Men din blogg lyser upp vår vardag, vi som läser den, Pangis !

Pangbruden sa...

Bugar mig ödmjukt kära Gatuflicka. Hängde vår bild på O´learys? Vi vill ju ha bilden från när vi tog SM brons uppsatt på deras vägg, jag och "gäddorna" ;-)