2008-02-27

Världen är liten

Det är 14 timmarspass som gäller här. Åkte hemifrån straxt före kl 07.30 i morse och nu är jag klar med dagens värv. KP, raringen, fixade kvällsmat åt teensen och vattnade katten.

Världen är en liten plats det har jag upplevt många gånger. Man reser bort någonstans, gärna långt bort och vips så möter man någon bekant. för att inte tala om vad många gånger man upptäcker att man har gemensamma bekanta. Ibland känns det som om man "känner alla". Jag har ett ganska ovanligt efternamn så allt som oftast dyker det upp människor och hävdar att vi är släkt. Alla vi som heter som jag är tydligen släkt för vårt gamla knektnamn gavs bara till oss och härstammar från vårt gamla vallonnamn. (På min svenska farfars sida). Lustigt men ganska trevligt. Jag arbetar med en dam som visste att vi var släkt. Fråga mig inte hur, men släkt är vi tydligen.

I afton på nybörjarkursen i skytte så dök givetvis en av mina tidigare chefer upp. I den tidigare relationen vi hade för 10 år sen var han högste chefen för förvaltningen och jag var nämndsekreterare. Nu är han nybörjare och jag instruktör. Lite ombytta roller. Han var en bra chef så jag kan vara en schysst instruktör. Han kommer m a o inte behöva sopa upp mina tomhylsor;-)

Men långa dagar tar på krafterna så eders Pangbrud säger härmed godnatt!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag sprang på en en kille som jag spelat i samma fotbollslag med i Edsbro (liten håla i Roslagen) inne på en toalett på Aucklands flygplats... Sjukt.

Anonym sa...

Ja man tror inte sina ögon ibland