2008-02-25

Ekonomiskt plus

Visst är det märkligt hur en del dagar utvecklar sig. Det har varit störningar hela den här dagen, t o m solen har gått i moln. Internet krånglar, en faktura var borta, en elev vilse... Inga stora eller svåra saker men krångliga och tidsödande.

Styrelsemöte i afton inför årsmötet. Gick igenom klubbens ekonomi och jag känner glädje och lite stolthet när jag ser siffrorna som pekar uppåt. Vi har jobbat hårt med att anordna massa tävlingar under året och vi har alla hjälpts åt med att snåla på utgifterna och det har gett resultat! Så bra ekonomi som klubben har nu har vi inte haft på flera år.

Så alla klubbkompisar som läser detta, sträck på er!

Varför detta är viktigt? Jo det är såhär att vi står inom en tämligen snar framtid inför en flytt av vår skjutbana. Sånt kostar pengar, massa pengar. Att klara en dylik flytt innebär med all säkerhet att vi måste låna pengar och då måste vi vara solitt likvida.

Nej det har inte slarvats tidigare men vi har dragits med en stor utgift i samband med ett bygge av en 50 m bana. Det bygget tog det mesta av likviditeten och det har tagit till nu att komma igen och förbi. Tuffa år men det har lönat sig! Sånt är alltid kul att kunna redovisa på styrelsemötena och inte bara sitta och med domedagsstämma förkunna ekonomisk undergång. Sen får jag belägg för att jag har lite rätt när jag envisas med att vara snål på gränsen till jobbig.

Snål privat? Absolut inte! Jag är kvinna, jag gillar shopping...

4 kommentarer:

Majsanochmalla sa...

Hejja! Snålpangisen... ;-)

Vill bara skicka en hälsning...

Majsan ligger deckad m skallen full av snor..

Jag har en formsvacka... Har oxå pratat m mitt ex... Verkar ju fan vara livsfarligt!!?

Jag bara udrar vart mitt vin tog vägen!!?? Eller va fan... Ge mig ett eget destilleri...

Skål

Malladeppbralla

Anonym sa...

Den stora frågan är: Lever Ragnar Skanåker? Det är ju OS och jag har inte hört nånting om honom...

Pangbruden sa...

Japp Skanåker lever och har hälsan. Träffade honom på sportskytte SM så sent som i augusti. Han är en riktig flirtis den gamle mannen.. Mycket trevligare idag än för 20 år sen. Senast var han nere i Tyxkland och sköt en luftpistoltävling. Still going stron mao dock med lite sämre resutlat. Med ålderns rätt. Men han tillhör fortfarnade de bättre i Sverige om än inte den bäste längre. Vad jag förstår har han en relativ ung kvinna vid sin sida.. typ min ålder.. Han är riktigt aktiv i skytterörelsen och sikriver en del på stockholmskretsens braiga sida www.kretsnytt.se

Pangbruden sa...

Majsan och Mallan Tack! Min värstingvecka kommer kräva denna eminenta uppbackning! Ang destilleri.. tja man är ju uppfödd i Norge;-) Pöss