2008-02-09

Fredagsmys och skidskytte

Ju längre kvällen gick desto hetare blev min KP... I takt med att febern steg!!! Redan när han kom hem från jobbet däckade han i soffan med huvudvärk och ni vet ju hur det är med sjuka män. En förkylning är att likna vid en nära döden upplevelse:-)

Den första vinflaskan jag öppnade hade slagit sig och av den andra fick jag gallstenskänningar. Lite mat petade vi i oss sen struntade vi i alla heliga fredagsregler, satte på TV´n och njöt av Sambadansades halvkändisar. Sådan fredagar kan man också ha och njuta av. Men han är skyldig mig en helkväll, bli gärna sjuk men inte på en "helig fredag".. sånt kostar...med ränta;-)

Nu får han snarka ner febern så far jag ner till skjutbanan i stället.. En pangbrud fixar alltid skjutande på något sätt..

Resten av dagen.. TV SPORT!!! Flaggor, tutor och flärpar ska fram. Gemensamt ska landets befolkning heja på våra skidskyttehjältar direkt från soffhörnan. Allt för att VI ska ta guld. Måtte nu bara inte DOM misslyckas.

Har ni skjutit på sådana där fallmål någon gång?? Det har jag.. på 10 m håll, 10 s.. Inte lätt att träffa inte! Och dom skjuter på 50 m!!

Jag säger bara så här: Nästa gång den som anser att dom skjuter kasst gör så här: Stega upp 50 meter ställ sen fram 5 mål i storleken pocketbok bredvid varandra. Gör därefter ett par snabba rusningar så du får upp pulsen ordentlig. Eftersom det är olagligt att springa omkring med gevär hur som helst så försök att i tanken sätta er in i hur det är att skjuta snabbt och träffa alla! Det kräver oerhört mycket av dom, inte bara fyskiskt utan även mentalt. Skidskytte är något av det absolut svåraste man kan utöva!

Pangbruden - Kanske inte djävulens advokat men väl skidskyttarnas försvarare!

4 kommentarer:

Buzan sa...

Hahaha ... klart han ska hosta upp med RÄNTA och alla andra små avgifter som tillkommer.. Skämt och sido.. Hoppas han kryar på sig.

Låter som om du kommer få en najs lördag.. Nästan så jag blev sugen att slå på tv:n också för att se om det kan vara så spännande och mysigt.. fast jag har ju varken flärpar eller tutor.. och inget sällskap heller.. hunden och två katter räknas väl inte?? haha

Sen vet jag precis vad du pratar om med skyttet.. jag har ju skjutit som du kanske minns att jag berättade.. och precis som du säger .. folk tror det bara är att blunda med ena ögat och låta triggerfinger göra sitt.

*löv*

Anonym sa...

Buz: Nej just det.. vi Pangbrudear vet vad vi pratar om:-) Han är sååå dålig stackarn.. har inte sovit på hela natten för han har haft ont i halsen!!! Hallåååå ;-)

pöss

Buzan sa...

hur gåre med flärplåsandet och tutande och förhoppningsvis vindrickandet? Själv har jag just öppnat en öl.. ska läsa och se dina nya inlägg.. *löv*

Anonym sa...

BuZ: Ta en skålför mig med,besvikelsen är stor efter dagens miserabla VM:-) Vi kör förberedelserf inför morgondagen..snart schlager!!! Yes

Pöss