2008-09-18

Uttråkad de luxe!

Jag avskyr det här, att "bara vara hemma och ta det försiktigt". It makes me go nuts helt enkelt.

Visst gillar jag att vara ledig under semestrar och helger men då är jag ledig på andra premisser. Nu är jag ledig för att jag är "därtill nödd och tvungen". Är jag uppe för länge och framför allt sitter kommer huvudvärken som ett brev på posten, eller mail i inkorgen. 20 000 volt blixtrar omkring i skallen. Ligger jag still och tar det lungt är det bra och jag avskyr det.

Jag tycker om att vara på jobbet. Betala lite fakturor här, gå på möten där, lösa lite problem, snäsa av en och annan försäljare. Jag blir glad av att skicka in massa diverse till KY myndigheter, göra statistik och blogga lite. Fika, luncha och slänga käft med mina arbetskamrater, kolla upp lite lagar och diskutera skolproblematik och krockar med migrationsverket. just att träta över migrationsverket brukar pigga upp mig rejält:-)

Jag avskyr att vara sysslolös. Efter en dag kryper det i mig, jag irrar upp och ner ur sängen som en värpsjuk höna. Zappar mellan alla idiotiska program på Tv´n, den ena mer horribla showen efter den andra. Roar mig med att plocka ur och i diskmaskinen och moppa en och annan golvyta i taget. Jag har t o m bloggat om sopsortering!

Ju mer jag har att göra desto mer ork och energi får jag, på ett positivt sätt. Att ha det så här gör mig uttråkad och loj. Även om jag vet att om jag håller mig lite stilla en stund så blir det bra till helgen. Det är ändå obönhörligen urtråkigt!

KP raringen ska fiska med gubbarna en helhelg så jag ska vara gräsänka med allt vad det innebär. Då vill jag banne mig inte ligga i sängen för mig själv och sukta.

2 kommentarer:

Monica sa...

å jag älskar att bara göra inget , ta det lungt vila , läsa äta praliner ;) blogga...
hoppas du snart är bättre ,

sofie sa...

Jag hoppas oxå att du snart blir bättre.Ska bli kul och höra vad proverna ger för svar.Krya på dig nu.