2008-09-18

Kär i en soptipp

Här har man varit uppe med huvudvärk sen klockan 04.00 i morse men nu vet jag iallafall varför.

När man gör ryggmärgsprov kan det helt enkelt bli så här om man steppar lite för snabbt lite för tidigt efteråt. Läkaren missade ju även märgen ett par gånger innan hon hittade rätt, så det är inte så konstigt. Jag skulle helt enkelt ha lagt mig ner på onsdagen och inte farit i väg till mitt älskade Atletippen med grovsopor. Nu måste jag ta det lite lungt ett par dagar, men jag vet fortfarande inte om jag har Borelia:-/

Det har varit lite väl mycket sjuksnack i den här bloggen ett par dagar, stackarn. Han behöver få lite roligheter inskrivna i sig nu för att stå ut, tex sopsortering. Jag tillhör dom knäppgöka rsom gillar att sortera sopor, och framför allt att sortera och slänga grovsopor.

Om man kan vara kär i en soptipp så är jag det just nu. Atletippen i Örebro, man kan slänga precis allt möjligt och det står fina skyltar vart man ska lägga grejorna. Trevlig personal finns det med som kommer med små åthutningar om man gör fel. Jag frågar flera gånger vart jag ska slänga ditt och datt och då¨blir dom så nöjda.

Metall ska hit och trä dit, gamla elprylar skall in i ett särskilt hus och det osorterbara i en särskild container för bränning. Ordning och reda. Var sak, eller sopa, på sin plats. Man kan t o m slänga jord på en särskild plats och nåde den som ställer färburken på bordet för gammalt lim:-)

Källaren på 90 m2 är avklarad och de flesta överskåp till garderoberna, återstår vinden på sisådär 50 m2 men då får exet hjälpa till för där står mest hans gamla teknikprylar kvar. Jag hjälper gärna till med att forsla iväg grejorna till Atle, bara trevligt men trots allt....

..I framtiden ska jag vara lite mer trångbodd då kan man inte spara på allt möjligt.

Förvisso är det en fröjd att åka till Atle och sortera lite grovsopor men det finns ju vettigare saker att göra på sin fritid.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Av erfarenhet vet jag att trångboddhet inte avskräcker för att samla på sig grejor. Många turer till tipp återvinningscentralen blir det. Och Mini blir arg på mig dom gånger hon inte får/kan följa med.

Anonym sa...

skicka minisen till mig så ska vi fara till tippen så mycket hon vill:-)

Monica sa...

hahaha du är rolig! jag tycker också det är roligt att rensa o slänga !!
Gör du det samma med hushållsoper???
det gör vi ;)

Pangbruden sa...

Jajamensan... här sorteras hejvilt har t o m kompost:-)

Anonym sa...

Jag skulle vilja kunna sortera ännu mer.