2008-09-29

Det börjar bli några medaljer

Det börjar bli några medaljer, idag ramlade det in två till. Allsvenskan är avklarad och i år kom vi på silverplats både i Div 1 sportpistol och elitsserien i Standardpistol.

Medaljerna ligger än så länge i mitt vitrinskåp i vardagsrummet. (De från förr ligger i källaren i en burk) Där samsas dom bland alla glas, jag älskar vinglas i alla former och färger, mina finaste tomtar och all sprit. Ja jag har faktiskt en hel del sprit som står och samlar damm. En kvarleva från min tid som gift. Exmaken reste halva världen runt och hade mycket affärsbesök från Taiwan bla. De hitresta Taiwaneserna var ovanligt väluppfostrade och brukade fråga om exmaken med kollegor ville ha te eller whiskey i present:-)

Tror ni dom valde te?

11 kommentarer:

Monica sa...

å jisses vart har du dom? Du er duktig du *kram*

Monica sa...

määäh hon åker väl inte före november väl? näää det borde hon ha skrivit isåfall...

va konstigt stog detta inlägget innan ? eller stog det nåt annat då?
Monicabörjarblisnurrig

Pangbruden sa...

Jag ändrade efter att du skrivit.. :-)

Monica sa...

hahaha jag tänkte väl om jag blivit riktig senil haha, jag ser minst 2 norska medaljer;)

Wirius sa...

Det var en riktig hög med medaljer,kanske någon dag när tiden räcker till mer träning så kanske jag också får håva in sådana mängder med medaljer ;-)

Pangbruden sa...

Klart du får Wirius.. Välkommen hit.

Monica.. nej dom är inte norska det var norskfärgade band på våra senaste allsvenskemedaljer. Däremot har jag en pokal eller två som står och väntar på mig i norge.. Sandefjord faktiskt

Anonym sa...

Men då får man ju grattulera till silverplatsen, va kul. Man märker ju även i dina inlägg att du är en skarpskytt hehe. Det du har i källaren kan ju inbringa en del kulor till pensionskassan kanske hehe. Ha det bra så länge /Lena

Anonym sa...

Nja jag fortsätter nor att pensionsspara:-)

Anonym sa...

GRATTIS!!

Anonym sa...

Men - det ser ju ut som en piratskatt, ju!

Pangbruden sa...

Jajamensan.. en piratskatt är det allt:-)