2008-09-20

Om jackor och London


De eftersatta har fått sitt denna dag. Jag har, shoppat, umgåtts med mina närmaste väninnor och jag har påtat i rabatterna:-)

Jag gillar jackor, jag har garderoberna fulla med diverse jackor och jag skulle kunna ha lika många till. Jag har 3 moccajackor plus en moccakappa, två olika skidjackor, en softshelljacka, en vind och vattentät fritidsjacka plus min skyttejacka. Utöver det är det bra att ha några regnställ också:-)

Jag har tre vinterkappor i olika färg plus en varmare ifall jag fryser, Självklart äger jag en sommarkappa också. Utöver det har jag några olika sorters sommarkavajer och täckjackor plus en rejäl dunjacka om det skulle krypa neråt -30 grader. Jag skulle tro att jag har ca 15-20 olika sorters jackor och nu har jag en till:-)

KP raringen klagar inte för han är precis likadan. Det är väl därför vi matchar han och jag, vi har samma passion för jackor:-)

Bästaste vännen och jag ska åka till England, jag måste piggas upp lite. Inget Dubai och någon märklig infektion i kroppen botas bäst med en resa och lite avancerad shopping. I London kan man göra både och varpå Bästaste just nu sitter och letar resor för fullt på nätet. Vi har varit i London förr hon och jag:-)

22 oktober kan man flyga för 5 kronor utan flygskatt... Då har jag t o m råd att bo därborta:-)

5 kommentarer:

Monica sa...

låter toppen kul ;)
5 spänn? från skavsta då eller?
billigt !
Blir det ingen dubai?

Pangbruden sa...

Nej inte i vinter iallfall.. vi kan inte matcha tidpunkter, semestrar, skola etc.. :-(

Majsanochmalla sa...

Jackor och London an man aldrig få för mycket av!

Pok

Mallatokigikläderbralla

Anonym sa...

Åh. London. En av mina favvostäder. Överlägsen shopping. Sköna pubar. Coolt helt enkelt.

Avis. Avis bigtime.

Anonym sa...

Köp biljettten..jag kan fan betala åt dig om det bara är en femma :)