2008-09-28

Allt det här ska krattas upp och lite till

Ni förstår att man kör 70 skottkärror varje år va? Visst är alla almar härute vackra men vad löv vi får kratta. Tja man får se det som motion.

Inte konstigt att jag har mått dåligt en tid och inte kännt mig iform. Jag har en mycket kraftig stafylokockinfektion i högra örat. Det var ingen trevlig klump av var och blod den rara doktorn sög ur mitt öra. Nu ska jag äta starkt penicillin i dubbel dos ett par dagar och därefter i 10 dagar till. Halsbränna och svampinfektion kommer säkert som ett brev på posten men hellre det än detta ständig lock för örat.

Det är underbart att höra igen:-)

11 kommentarer:

Anonym sa...

men gud va skönt för dig ! hoppas det blir bra nu *kram*
Monica

Anonym sa...

Det var väldigt bra att du kom i väg till läkaren. Biverkningarna av PC kan vara jobbiga men tror att det hade varit värre om infektionen spridit sig.

Anonym sa...

Aca det tro jag med så nu känns det helt ok.. Det är underbart att kunna höra igen:-)

sofie sa...

Vad bra att du fick reda på felet hoppas att det snart har gått över.Kram

Anonym sa...

Vilken tur att du fick tid hos doktorn och att du nu fick hjälp, det gör ju så ont. Det där blev svettigt när jag hör hur du har det men almarna och alla kärror du får springa med. Ha det gott /Lena

Anonym sa...

70 skottkärror? Låter tufft. Kan man inte hugga ner träden eller tända eld på löven? Nej, kanske är lite dumt.

Flunkbuster sa...

Ett tips vid lövkrattning:
Man kan använda en lättpresenning (ca 3x3 meter) att kratta upp löven på och sedan är det bara vika upp och ihop hörnen och släpa iväg allt till komposten.
Det sättet är lättare än att använda skottkärran men är löven blöta så kan det bli tungt att använda presenning.

Anonym sa...

70 kärror..brukar det bli ja.. bra motion dock och jag kör ett par kärror varje dag. Flunken.. det där med presenning är en bra idé men jag har en bit till vår "storkompost i byn".

Anonym sa...

Men herregud! Tur iallafall att dom äntligen hittade felet. Krattningen kan väl vänta tills du är helt bra? Hoppas att du mår bättre :-)

Anonym sa...

Jag behöver inte kratta förräns löven trillat ner:-)

Anonym sa...

Ja, det är ju klart roligare att fota löv än att kratta dem.