2008-09-24

Fyra bilar och en prylgalen pojkvän

Kära pojkvännen har många egenheter som inte är särskilt specifika för honom utan snarare speglar det faktum att han är en man.

Män brukar tycka om saker, teknisk saker och prylar. Åtminstone de män som jag känner till. KP är en man som tycker väldigt mycket om tekniska prylar och det är helt ok för mig i vanliga fall.

I morse tog han däremot i så han nästan sprack. Han föreslog att jag skulle köpa mig en vinterbil. Då kunde vi ha min skönhet i garaget vintertid och spara lite på den. Jaha sa jag, i tron att han skämtade, då får vi väl sälja din gamla Scirocco..

Jag trodde karln skulle trilla av stolen, sälja hans fina 80-talsskönhet! Att jag övehuvudtaget tänkte tanken gjorde mig till en sämre vetande:-)

Men vi kan ju inte ha fyra bilar svarade jag lite lamt. Jodå, enligt KP är två bilar var något man mycket väl kan ha ifall någon av dom går sönder. Det är alltid nån som är trasig...

Ehhh???

Mig veterligen har ingen av våra bilar varit trasig, de är alldeles för nya för det, och går en bil mot förmodan sönder så bor vi ju de facto inte i obygden utan i en stad där det går bussar i tid och otid. Vi har ju redan i dag tillgång till tre bilar:-)

Nej något argument för att ha två bilar var finner inte jag mer än den manliga lusten att äga prylar då förstås:-) Han är sugen på ett litet handlingsprojekt förstår ni..

Man känner sina löss:-)

5 kommentarer:

Anonym sa...

Ja!!Män kan ju vara lite så,en annan hänger lixom inte med i deras tänk.Lite i överkant med bilar:)Ha det fint ,kram lena.

Anonym sa...

Vi har också fyra bilar... Jag tror att maken har lite separationsångest. Som "tur" är har vi en stor uppfart samt ett dubbelgarage...

Flunkbuster sa...

När det var som värst hade jag 6 stycken bilar samtidigt.
Men det var när man var ungkarl och speleman det.

Monica sa...

ja där har ni nått att bita i ;) när skulle ni flytta ihop sa du ;)
Du den ringen är fasen inte kul alltså ;(

Anonym sa...

Hur många har kungen då?