2008-09-23

5 saker om mig

En och annan bloggis därute i cyberspace har denna mindre och eminenta lista i sina inlägg. Den senaste är min kära Brynäsdam och efterson hon inte har utmanat mig så snor jag den och meddelar följande:

5 platser där jag varit på semester: Kroatien, Grekland, Frankrike, Prag, Holland, Belgien, Danmark, Portugal, Spanien, London, Budapest,.. ehhh ja vaddå jag kanske inte kan räkna.. men resa kan jag:-)
5 jobb som jag har haft: Systembolaget, Studievägledare, Nämndsekreterare, Servitris, skoaffärsbiträde och numera skolsekreterare.. Och nej vi hade inte rabatt på systembolaget men en massa procent:-)
5 saker som ALLTID finns i min handväska: Plånbok, mobiltelefon, ammo (ja faktiskt), glasögon, nycklar. Hela tiden letar jag desperat efter alla dessa saker.
5 saker i min frys: Gösar (uppfiskade av KP), frysta grönsaker (aldrig hemodlade), köttfärs, svamp (egenhändigt plockade), fläskfilé.
5 saker i min bil: Filt, senaste numret av Pistolskytten, Takimpregnering till caben, penna, mobilladdare.

Sån är jag.. Hur är du? Känner du dig manad så varsågod!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jaa det gjorde ju det =) Jag har faktiskt ingen aning om vilken klass han skjuter öppen i ?! Jo , nog har han hållit igång i några år alltid =) Ja, gör så ni det tar nog bättre på honom skulle jag tro =) Han är ju van vid vårat tjat redan ;) haha . .

Lotta sa...

napp napp *s*
//L8