2008-04-29

Vad jag borde och vad jag gör

Solen strålskiner här. Det blåser en aning men det är ljumma vindar. Jag borde bära upp altanmöblerna och tvätta av dom men det är faktiskt bara april. Jag har två stolar och ett litet bord i ett hörn på altanen. Jag får klara mig med det så länge för ikväll tänkte jag fara ner till nybörjarskyttet och se hur det går för dom. Hjälpa till lite, göra en redovisning och träna lite B-skytte inför helgen.

Sen ska jag väl ärligt erkänna att det lcokar att fara omkring nercabbat, det är en helt annan känsla. Madonnas nya 4 minutes på högsta volym.. inte underligt att man kör lite fort ibland:-)

8 kommentarer:

Anonym sa...

Är B-skytte benämningen på de sopigaste sportutövarna?

Anonym sa...

Låter härligt, men kör inte för fort..! OCh du, utemöblerna går ingenstans, man ska inte stressa i onödan...

Anonym sa...

Bitte: Nej b skytte motsvarar kaliber .32 dvs lite grövre kaliber..lite tuffare och tyngre så där:-) C skyttet är finkalibrig dvs .22 sen har vi a skyttet och det är 9 mm bla. ? R som betyder revolver. Klasserna är klass 1 = nybörjare, klass 2= Guldmärkesklass efter 3 år och klass 3 som är lika med riksmästarklass, den högsta klassen som man måste kvlificeras sig till.. Jag är klass 3 skytt men det var roligare att skjtua i klass 2 för då vann jag för det mesta:-)

Gatu: vis av din erfarenhet körde jag lagligt:-)

Anonym sa...

hörrudu inet för fort bara ! ta det lungt på vägen och ha en skön valborg!! *kram*Monica

Majsanochmalla sa...

Bästa Pangbruden...

Ha en underbar Valborg...

Pok

Mallapyromanbralla

Anonym sa...

Tack alla mina rara M och detsamma!

Anonym sa...

Känner också att jag måste ta tag i det här med utemöblerna också men nu är vi ju sjuka alla tre ändå och när det gäller sista april kan man nästan vara säker på att det aldrig blir fint väder vad än Smhi har sagt :)

Pangbruden sa...

Stackars er.. Ta det lugnt.. utemöblerna står kvar:-) Krya på er!