2008-04-14

Bara ont

Jag undrar vilken makt som såg till att det osannolika hände. Att en man på promenad tog bilder med sin nyinköpta mobil exakt i det ögonblick som lilla Engla cyklade förbi och på slemmet som kom efter i bil. Men varför lät då den makten det ohyggliga ske?

Man kan säga höjden av otur för slemmet.

Men å andra sidan så finns det inget gott i att en liten flicka på 10 år mördats. Inget gott alls. Bara ont

10 kommentarer:

Anonym sa...

Ja det är ju rätt otrolig slump att någon knäpper kort på en cyklande flicka och sen en bil som åker förbi!! Tack och lov att svinet är inlåst nu men trots allt känner man ju bara bitterhet över att han hunnit gjort de saker han gjort...

Anonym sa...

Och tanken på att det finns fler dårar där ute gör ju inte saken bättre..

Nej, inlåsta eller typ självlysande så man kan se vilka de är, det vore nåt!!

Kram Pruseluskan

Anonym sa...

Saltgruvorna kanske...

Anonym sa...

Livstids halshuggning var det ju som gällde!

Anonym sa...

SEN KAN MAN / SLÄNGA DEN NYCKEL FÖR GOTT!
SÅ HAN ALDRIG KOMMER UT!!//MONICA

Anonym sa...

Hur en människa kan bli sån som han, det kan man fundera över. Han är ju inte den förste, tyvärr. Men det som förundrar mig just nu är hans familj, "vi är chockade" etc. Skygglappar, familj som sågs en gång vart femte år, ELLER??

Pangbruden sa...

Gatu: Jag tror att om en människa har en tillräckligt grav personlighetsstörning så är det svårt att se.. Sen kanske man innerst inne förstår men hjärnan har en märkligt stark förmåga till förnekelse..

Anonym sa...

Inte saltgruvan; jag jobbar ju där och inte vill jag ha hit honom inte!! ;-)

Men kanske man kunde tussa ihop alla sådanadär slemmisar på ett och samma ställe så kunde de ju förgripa sig på varandra istället, de verkar ju få ut något av det... Och så kanske konsekvenserna går upp för dem till slut!

Och inget j-a utsläpp efter ett par år, tack!

Anonym sa...

Jag känner stor ilska över att "svinet" efter de sexdomar och anklagelser som polisen kännt till kan ha rätten att neka vård som han gjorde! Flera försök till våldtäkt, sexövergrepp mot minderåriga, misshandel av två tjejer mm. Borde det inte räcka för att för inse att den mannen måste vårdas? (tvångskastreras)

Det känns otäckt att den mannen sprungit runt här i trakten och fluktat på småtjejer och framförallt känns det orättvisst att han fick ett så långt liv i frihet. Måtte han aldrig mer komma ut!

Anonym sa...

Han är snart ute, vänta du bara... Se på Juha där i Finland, han från Åmsele.. "Omvänd", jo jag tackar jag! Nä, tillbaks till forntiden och dödsstraff & tortyr, det är emr i min smak när det gäller sådana här slemmisar och djurplågare med, för den delen!