2008-04-24

hmmpf

Helt plötsligt så fungerar det inte att mobilblogga. Irritationsmoment frågar ni mig! Hur som helst så försökte jag blogga in en bild från eftermiddagens träning där jag även meddelade att jag nu under kvällen dricker rödvin och spanar på KP när han pysslar med båten. Ifall ni nu skulle vara intresserade:-)

Den unge galningen hade tydligen varit mycket skamfull vid dagens möte på skolan och han ska be mig om ursäkt för sitt beteenden igår. Först hotar man en människa och skickar långa haranger över henne sen blir allt bra bara man ber om ursäkt.. hmmpf.. Vad tycker ni? Är det ok? För jag är tveksam men min goda sida vill inte krångla mer (Man är ju besvärlig om man krånglar.. bättre vara en smilfink och jasägare..) Ärligt så vill jag överhuvudtaget inte se personen igen. Det känns lite som om han lurat mina kollegor men mig lurar han inte. Inte efter den blicken och de orden. Tro mig jag har jobbat 19 år i skolan jag har mött allt ni kan tänka och lite till..den här mannen var värre..

Hmmmpf säger jag..

14 kommentarer:

Anonym sa...

Om ursäkten är "på riktigt" så ja. Känner du att den inte är det så nej. Och det känner du...

Majsanochmalla sa...

Svårt det där...

Jag skulle nog be att få ett längre samtal än ett förlåt...

Vad säger ditt hjärta/din intuition?

´Pok

`Mallatveksambralla

Pangbruden sa...

Ärligt Frippo.. jag vet inte ens om jag vill ha någon ursäkt... jag kan vara en hämdlysten jävel..men samtidigt ett barn..och jag är i tjänst.. Är nog "godare " i morgon.-)

Pangbruden sa...

Och Mallis.. vi svarde samtidigt.. POK

Pangbruden sa...

Jag menar han är inte mer än ett barn.. med ett helvete till liv.. nej avvaktar tills den ev ursäkten kommer men jag är lite tveksam han var lite väl otäck..ja ja

Pangbruden sa...

Om jag ska vara riktigt ärlig så tror jag det bara är svad från honom.. Det är absolut ingen duvunge och ahn vet vad som krävs när det behövs.. Han har ett gediget straffregister.. MEN han är fortfarande ett barn..

Anonym sa...

Följ magkänslan...

Anonym sa...

Låter jobbigt, men vad kan du mer göra? Ha så lite som möjligt med honom att göra?

Anonym sa...

jag skulle nog ha ögon både i nacken och ett par extra i pannan, han är nog en ögon tjänare , ettersom han har mycket på sig!
Jag tycker fortf det er dumt att han inte blev anmälen då kanske det hadde blitt ordning på han?? Monica

Anonym sa...

Håller med min kloka man här... antar att du känner till typen o att du känner skillnad på äkta o oäkta. Lyssna på dig själv.

Supertrevlig helg, hjärtat!

Den allvetande brädhögen sa...

Jag tycker att han ska avkrävas en skriftlig ursäkt. Gärna ett dokument där det framgår 1) Att han tar avstånd från det som skedde 2) Att om han så mycket som uttalar minsta hot mot någon i personalen, ska det innebära polisanmälan plus andra åtgärder.
Att ha dylika händelser dokumenterade och dessutom undertecknade, har mycket större kraft.

LYCKA TILL!!!

Sedan kommer dagens första dumma kommentar: Jag håller med, jag skulle inte heller vilja vara jas-ägare...(svenska är ett roligt språk. En annan avstavning och vips, en helt ny betydelse!)

Pangbruden sa...

Stina: Has hahha nej vem vill äga en JAS:-) Monica det hade inte blivit ordning på honom.. han har jättemånga anmälningar på sig.. Hur som helst så tror jag att det är en ögontjänare för stunden och jag tänker se till att han överhuvudtaget inte kommer i närheten av mitt rum.. DET är vad min magkänsla redan säger mig.. och den brukar stämma.

Majsanochmalla sa...

Killen ska hålla sig borta från dig och ditt rum. Få honom matt fata just det!

Tänker på dig och hoppar nästan av ilska... !"#¤%&/()=? gris är vad den grabben är...

Gör ingen stor grej av det. Tala bara tydligt om vad du förväntar dig av samtalet. Dvs att han håller sig långt från dig och din arbetsplats...

*styrkekramar*

pok

Mallakanintetrodetärsantattdinchefaccepterarskitenb

Pangbruden sa...

Löööv you mallan