2008-04-21

Kärringar i kö och fågelkvitter

Några bloggisar har uttryckt viss irritation över det tidiga vårfågelkvittrandet. Det stör inte mig ett dugg. Jag är en sådan där dam som t o m sov när mina barn var spädbarn och skrek på natten. Hörde ingenting och sov gott.

Det som däremot irriterar mig gränslöst är LÅNGSAMMA OMSTÄNDIGA KÄRRINGAR I KASSAKÖN PÅ COOP!!! Idag var jag ytterst när hjärnblödning när jag hungrig fick s.k avstämning på min självscanner. Jag tog mina varor och gick till avstämningskassan. Där står THE MADAME. Hon som gav ordet omständig ett ansikte! Hon hade handlat två stycken blomkrukefat och tjejen i kassan visste inte vad dom kostade och föreslog 9 kr styck. Varpå madamen blev kränkt för de var ju sååå mycket billigare. Så där höll det på ett bra tag innan flickkraken fick tag på någon som kunde upplysa henne om att de kostade 7 kr styck. Då var jag nära övergrepp..eller något annat olagligt.

Sensmoralen i detta mina vänner är att nästa gång ni blir väckta av en kvittrande pippi tänk på att det kunde varit värre. Ni kunde stått bakom en snål gnällig omständig Närkekärring i kassakön och till på köptet varit hungriga.

Sov gott:-)

12 kommentarer:

Anonym sa...

Väljer kassakärringen framför fågelkvittrarna varje gång och två gånger på söndagar. Man kan ju alltid byta kassakö...

Anonym sa...

På helgerna har jag nu i flera veckors tid vaknat halv fem av en kåt talgoxe som sitter och vrålar all vad han orkar i oxeln utanför mitt sovrumfönster.
Irriterande då man skall sova ut på helgerna.
Jag hamnar jämt i den kassakön som går långsammast. Det bara är så så jag har vant mig. Men kåta talgoxar på våren vänjer jag mig nog aldrig med.

Anonym sa...

Ja vi svenskar hatar verkligen köer :)

Fåglarna störs jag inte av eftersom jag nog är morgonpiggare än dem :)

Anonym sa...

*Fniss*
Hoppas att natten har lugnat ner dig

KRAM

//Mia

Anonym sa...

De där kärringarna i kassan som är huuur omständiga, gnälliga o snåla som helst finns det GOTT om på Östermalm där jag jobbar. JÄVLAR vad sur jag blir varje gång det står någon o bråkar om 50 öre när kön bara växer o växer.

LÅT OSS ALDRIG BLI SÅDANA!!!

Anonym sa...

Magnus.. När man fått avstämning så kan man inte byta kassakö..
Anledningen till att jag har scanner är att jag ska slippa köer men någon gång blir man kollad och då självklart ska det stå ett vidunder framför mig..suck

Jag kommer visst bli sån.. jag ska ge igen:-)!!!

Anonym sa...

Varför tillåter du att någon stjäl din energi? Snacka om att du slösar med dina resurser. Vad spelar det för roll om det tar nån minut extra på COOP i det stora hela. Snacka om I-världs problem.

Anonym sa...

ACA.. Jag var hungrig..

Anonym sa...

Känns som en lam ursäkt. Efter över 40 år borde du kunna tyda signaler och äta nåt innan det blir så akut.

Anonym sa...

Hade varit och tränat..ett par timmar..ingen ursäkt.. jag gillar inte köer eller krångliga människor oavsett om det är ett ilandsproblem eller inte.. Det är mycket annat jag har överseende med som andra irriterar sig på.. Mänskliga brister har vi alla. Jag är ingen buddist

Anonym sa...

Du FÅR bli arg..... visst kan man lägga energin på annat, men ibland får man leva i "här och nu".... Helt OK. NÄSTA gång så kanske du bara ler åt samma situation.

//Mia

Pangbruden sa...

Mia.. Tack.. ja nog har nonchalerat värre I-landsproblem än det genom åren;-) Ha fin dag