2008-04-06

Jodå vi är visst glada!

"Ni ser inte så glada ut på bilderna" Jodå vi är glada och det har skrattats mycket i helgen. Både av glädje och uppgivenhet. Men jag skrattar inte gärna på "beställnningsbilder" ser ju inte klok ut då. Så är det.

Jag har en svacka, helt klart. Mentalt på så sätt att det varit oerhört mycket några veckor nu, även för KP. Som kassör och sekreterare i klubben har man bråda tider i mars plus att han varit tävlingsledare och det innebär väldigt mycket mer jobb än vad man kan ana. Så nu lägger vi pistolerna på hyllan några veckor. Vi ska vårbruka våra trädgårdar, umgås med våra barn och planera resten av vårt liv. Vi ska träna bort lite "olater" som jag lagt mig till med rent skjuttekniskt men som KP upptäckt och vi ska vila för att få tillbaka skjutsuget.

Fönstren ska också putsas... och bilarna tvättas.. och garderoberna rensas..

8 kommentarer:

Anonym sa...

ååååååååååå framtidsplanerna ska uylysas ;O
Forsök vila lite i veckan me*kram_*
Monica

Buzan sa...

happhpphapp.. vänta nu.. du glömde det viktigaste .. PARTA MED BLOGGPOLARNA !!!!!

Anonym sa...

Buz.. Nej då det glömde jag inte alls.. men det ska jag inte göra förräns i juni och innan dess har jag tvälat många gånger till:-) POK

Majsanochmalla sa...

Hoho... Pangisen..

Saknar dig och dina kloka inlägg...

Pok

Mallapangissjukbralla

Pangbruden sa...

Kom just ett..:-) POK

Anonym sa...

Kvinnor och rensa garderober.. jojo, tömma PO's och fylla på sin egen är väl vad som egentligen menas med det.. Nu får väl han stackaren knappt ha sitt laddrum ifred längre... ;-)

Pangbruden sa...

Ja visst är det synd om honom..

Majsanochmalla sa...

14 Juni... Pangis! Nu avklarat...

Pok

Mallabartenderbralla