2008-04-27

Jag blir sambo


I eftermiddag blir jag Sambo. Nej KP flyttar inte hit, han är här i allfall, jag ska få en annan sambo. Åtminstone i ett par dagar. Bästaste vännen kom glad ihågen hem från Kina igår och förväntade sig ett nyrenoverat badrum. Precis som Comfortbutiken utlovat. I stället för nytt glänsande kakel och porslin möttes hon av sin toalettstol i hallen. Badrummet är hälften så stort för de har tydligen satt upp ett par till väggar. I tvättstugan som ligger i våningen under står en stor bärande bjälke och stöttar upp taket, dvs badrumsgolvet. Man undrar just...:-) Hur som helst så flyttar min bästaste vännen hit några dagar och inspektör KP ska åka hem till henne en sväng för att försöka uttröna vad dom sysslat med. Tur man har en händig karl!

Jag ser fram emot samboskapet med bästaste några dagar. Hon och jag fungerar bra ihop. Vi är liksom lite lika smågalna, halvt högljudda och vi gestikulerar båda när vi pratar. Hon mer än mig förvisso. Jag behöver inte byta tröja varje dag för att jag spillt ner mig:-)

I kväll ska vi se på Kinabilder, höra om kantorn som hon skällde ut och de andra i resesällskapet, inspektera eventuella inköp och dricka ett glas gott rött Italienskt. Och grilla lammstek. Här bojkottas all kinesik ormsprit och bambuskott minsann:-)

Jag var nyss uppe på övervåningen en sväg, teensens domäner... Gissa vem som är tvungen att jomma hem och städa sitt rum nu:-) Inte om 5 minuter eller så utan just precis exakt nu!

Eders stränga moder pangbrud önskar er alla en finfin söndag!

2 kommentarer:

Anonym sa...

ååå är det där hon är ;) kul kul!!
Å va mysigt med bästis besök!!

Men badrums gubbarna borde sätta lite fart nu!!
Usj för tröga hantverkare!! Synd att inte alla är som Min Magnus , han kan man lite på sagt är sagt och klart är KLART, när man har lovat!! *kram* Monica

Pangbruden sa...

Du får skicka hit honom för dom har hållt på i 5 veckor nu och inte mycket har hänt,,. stackarn:-/