2008-04-22

Moppe eller hårförlängning

Den lilla Busan fjååårtisen snart 15 ringde glad och upprymd. Nu hade hon bestämt sig hon vill också ha moppe när hon fyller 15. "Du mamma en sån där som Jessica har en sån som ser ut som en EU moppe men som bara går i 30 fasst egentligen går dom i 50 för det gör Jessicas".. Därefter andas hon ut:-)

Vi har varit lite osäkra på om unga damen ska ha moppe eller inte. Nej inte för att hon inte får utan mer för hennes egen säkerhets skull. I hela hennes liv har hon faktiskt haft svårt att koordinera alla former av körande. Som liten gumma på Legoland kraschade hon hejvilt runt i de små Duplobilarna som alla andra barn behärskade till fullo. :-) Hemmavid på tomten hade dom en s.k elbil för barn. Storebror och alla kompisar och även alla barn som kommit därefter har inte haft några problem att köra den men Busan har vi hämtat åtskilliga gånger ur rabatterna. Cykla kan hon men det tog ett tag innan hon lärde sig. Hon stod med armarna i kors och meddelade bestämt att hon minsann inte ville cykla.

Under våren har hon ändrat sig åtskilliga gånger vad gäller konfirmations och 15 årspresent. Önskelistan har bestått av allt från hårförlängning till ny mobil till resor och ja jag vet inte allt. Nu var det moppe som stod på tapeten.

Hon hade provkört och efter ett tag så hade det gått bra. Hjälm och skydd har hon redan eftersom hennes far har MC. På landet är det bra att lätt kunna ta sig fram. Visst kan vi köpa en moped åt henne.

Problemet är väl snarare att om vi nu köper den så kan hon hinna ändra sig igen och hårförlängnign står åter högst på listan. Å andra sidan så lär hon få mycket hår för de pengarna:-)

2 kommentarer:

Anonym sa...

HÅrförlängning eller moppe eller resa eller... hmmm... jobbig o va fjååårtis :-D

Anonym sa...

Värre att vara mamma till en fjåårtis med den önskelistan:-)