2008-04-25

Om gräsklippning och vädret i Sunne

Helt plötsligt så krånglar mobilbloggandet. Försökte skicka in en bild på eftermiddagens aktiviteter..gräsklippning! Jag tror aldrig att jag har klippt gräset såhär tidigt. 25 april! Inte klokt egentligen men det var så långt att det kändes som en mindre villasavann att kliva runt i.

Man får trösta sig med att det blir sämre väder nästa vecka. Vi närkingar är bra på sånt. Ni vet: Vackert väder! Nu ja! :-)

På Torsdag ska vi till Sunne och tävla. Där regnar det jämt. Nja kanske inte jämt då men så fort det är tävling vräker det ner. Någon gång har det varit 150 grader varmt men normalväder har ingen av oss upplevt i vackra Sunne.

På SM i somras klafsade vi runt i en lervälling av sällan skådat slag. Och samtliga gummistövlar var slutsålda milsvida omkring. Jag vet nu vart Selma Lagerlöfs Spa tar sin lera ifrån. I år är den extra bra, full av bly och krut;-)

Fin fredag alla!

6 kommentarer:

Anonym sa...

ja du är duktig du ;) själv la jag mig efter jobbet så jag orkar vara vaken i natt hahaha ;)Monica

Anonym sa...

Monica.. Jag hade hellre varit vaken i natt:-) Men jag ska tävla i morgon dvs upp tidigt och sova inatt.. Tittade på norska flaggan förrut.. har en som jag sätter upp 17 maj.. och då tänkte jag på dig:-) Kram

Anonym sa...

ja snart är det dax ;) att setta upp den ,men min är uppe året om på balkongen, är man stolt över sitt land ;) jepp

Anonym sa...

Ja jag brukar allt ha min uppe längre jag med.. På 17 maj har jag alltid slöjfe också:-)

Anonym sa...

Ska du hälsa på PapaMac då? Sunne är ju inte så långt från självaste Macen... :-D

Anonym sa...

Tess: Nja tror du verkligen PapaMac vill ha ett gäng leriga säkert halvblöta pistolskyttar i sitt hem:-) Men han är välkommenn utt till banan..