2008-04-13

Sökes fodervärd till trädgård och the hedge from hell


1024 m2 trädgård! Vill ni ha den?

Jag kan inte mycket om hästar men jag vet att hästintresserade flickor kan få vara någon slags fodervärd åt de arma djuren. Det kanske heter hästskötare. Dom städar åt hästarna, borstar och ryktar dom. Ger dom god hästmat och pysslar i största allmänhet. Som belöning får dom rida, gratis tror jag t o m.

Jag skulle vilja ha en fodervärd åt min trädgård. Någon som kom hit och krattade, klippte, grävde och rensade i rabatterna. Sanerade hallonhäcken och klippte äppelträden. Pysslade om min stackars mossbevuxna gräsmatta med allehanda gödningsmedel. Och kanske lite hönsskit i rabatterna för det ska vara bra har jag hört. Som belöning får man alla äpplen och bär. Vi är allergiska mot hallon och äpplen så här har dom ingen åtgång. Det finns även krusbär och vinbär någonstans. Man kan även få använda min altan. Den bästa platsen på mitt hus. 6-kantig och 24 m2. gott om plats med lite möbelemang här och var. Rejäl grill, "bambugardiner" och infravärme.

Vad sägs? Någon stackare i staden som kan tänka sig lite trädgårdarbete i utbyte mot ovanstående? Jag är ju sällan hemma så man får t o m vara ifred. Och blir man nödig kan man alltid göra sina behov i syrenhäcken. Papamac tipsade om att då växer den sig hög och fin igen:-)

Vad säger ni föresten om "The hedge from hell"? Två dagar tidigare var den tät, hög och full med vita och blå syrener. Sen kom grannen med motorsågen.

10 kommentarer:

Anonym sa...

haha, vi har en sån till vår trädgård! "Jansson" heter hon. Hon sköter huset när vi är bortresta. Hon är barnvakt. HOn lagar mat. Hon städar. Hon fixar i trädgården. Läs nedanstående inlägg så får du mer kött på benen!

http://bittesbus.blogg.se/1201090156_att_ha_en_jansson.html

Anonym sa...

hahaha du och Monas universum borde slå ihop er! Monica

Anonym sa...

elelr så kan du ringa buzan hon gillar trädgårdar;) Monica

Anonym sa...

Sjunger: Jag vill ha en egen Jansson som jag kan ringa till..:-)

Anonym sa...

Gräv bort allt. Asfaltera hela trädgården. Måla asfalten grön. Klart.

Majsanochmalla sa...

Jag kommer och hjälper dig... Satans.. Har ju alltid velat ha en trädgård att designa... Jordfräs och motorsåg ingår i hela mig!

Pok

Mallafräsbralla

Anonym sa...

Du är mer än välkommen Malla:-)

Anonym sa...

När man inte har någon trädgård så drömmer man alltid om att ha en och när man har den så vill man nog ofta att den ska vara mindre :) Själv bor vi ju i radhus nu så det känns mest roligt att till sommaren kunna "greja" lite i vår lilla trädgård.

Morsans jättegräsmatta däremot spyr jag på :(

Anonym sa...

Gör om trägården till en japansk stenträdgård om inte den gröna asfalten duger.

Anonym sa...

Asfaltera verkar enklare än japansk stenträdgård.. eller sälja huset och bygga pool hos KP