2008-04-14

nu lyckades jag paja tangentbordet ocså::

Sitter och laddar inför veckan. Ännu en racervecka står på tapeten. (Hur blev det här nu:-) En racervecka på tapeten? Betyder det att väggarna kommer att få fartränder?.

Av någon anledning lyckas vi alltid, jag och KP, få våra instruktörskvällar de veckor vi har barnen. För min del är det inte så illa men liten Tass ska inte behöva vara uppe sent eller vara på skjutbanan allt för mycket. Inte nog med att vi är instruktörer på tisdag, på onsdag har vi även styrelsemöte. Hoppas vår nye ordförande kan vara kort och koncis så vi kommer hem i hyfsad tid. liten Tass har läxor och behöver komma i säng runt 20.30 på kvällarna. Inte bra med såna här veckor. Ja vi kan säga till men oftast bokas de långt iförväg och då har iv inte någon bra tidskoll.

Sonen är inbjuden på middag med filmvisning till sin nya gymnasieskola, It-gymnsasiet. Han fick även ta med en kompis. Smart drag för skolan kommer att bearbeta kompisen så att även denne tycker att skolan är en hit och söker dit nu under sin omvalsperiod. Smart tjej som dragit igång det. Jag vet vem hon är, hon hade min tjänst tidigare. Henne skulle de ha varit lite mer rädda om. precis som de bör vara lite rädda om mig: För just nu är jag less

2 kommentarer:

Anonym sa...

Nu trillade poletten ner - liten Tass är ju en pojke! Jag har trott att det var en hundvalp:-)

Anonym sa...

Liten Tass är KP´s pojke snart 9 år och min lilla bonuskille. Han heter lilla tass för att han äger en tass av Moroten.. dvs min katt:-)